Iată cum o vei pierde pe cea care ți-a fost alături, mult mai mult timp decât ai meritat-o…

O să-i vezi numele pe ecranul telefonului și-l vei muta în stânga, pentru a-i răspunde mai târziu.

Te-ai prins la gândul că întotdeauna răspundeai mult prea scurt la mesajele ei lungi. Cândva i-ai spus printre râduri că vei fi liber acest weekend și ați putea merge undeva împreună, dar nu ai concretizat nici timpul, nici locul.

Apoi prietenii te-au invitat la o petrecere în afara orașului și ți-a ieșit din cap cu totul promisiunea pe care i-ai dat-o. Ai făcut-o să aștepte în zadar și să-și pună multe întrebări…

E destul de straniu, dar ea e alături de tine o perioadă extrem de lungă. E prima fată care s-a reținut atât de mult timp în viața ta. Celelalte nu puteau suporta modul în care le tratai și faptul că erau întotdeauna pe plan secundar în viața ta. E chiar încredibil că nu te-a lăsat așa cum au făcut-o toate celelalte.

Aparte de toate lucrurile pe care le-ai făcut, ea încă își mai păstrează o speranță în adâncul sufletului, că te vei schimba. Deși ai săvârșit atâtea ucruri care nu trebuiau iertate, pentru că au provocat o durere semnificativă. Și totuși ea încă mai așteaptă… Încă mai speră că-i vei purta grija, așa cum ea a făcut-o pentru tine tot acest timp…

Când familia și prietenii ei o întreabă de ce ea încă mai continuă să tolereze acest comportament, ea te apără de fiecare dată, spunând că ai trecut printr-o relație complicată recent și încă te mai reabilitezi sufletește. Ea minte.

Deși ea știe că a rămâne alături e o adevărată violență împotriva propriului ei suflet. Dar nu poate face nimic cu inima ei. Ceva îi tot spune că te vei schimba cândva și totul va fi bine.

Dar va veni momentul când va pleca. Iar tu vei regreta atât de mult… Vei trăi o suferință enormă, pentru că odată ce va pleca, nu se va mai întoarce niciodată.

Tot acest timp ai crezut că ea va rămâne cu tine, până la urmă, pentru că așa a făcut până acum. Dar inima ei nu e făcută din fier și cândva va trebui să renunțe la tine.

Și crede-mă, ea nu e naivă sau infantilă. Ea pur și simplu are un suflet blând și o mare iubire față de tine și prin o tot atât de mare răbdare.

Prețuiește-o acum, până nu va fi mult prea târziu…

Sursa :