Iată cum luna în care te-ai născut îți influențează viața și relația în care ești

În primele luni ale vieții se formează cele mai profunde unghere ale subconștientului. Mai apoi subconștientul are un impact puternic asupra modului cum ne alegem partenerii în viață, asupra alegerilor pe care le facem în general, cât și asupra caracterului nostru. Iată de ce luna în care te-ai născut contează: ea îți poate influența viața, relația în care ești, căsnicia și fericirea:

Ianuarie

Femeile născute în ianuarie sunt ambițioase, foarte insistente și tind spre perfecțiune. Au o atitudine foarte serioasă față de viață și relații. Au viziuni conservatoare. Uneori aceste femei sunt foarte critice și chiar certărețe. Acceptă în viața lor doar persoanele care sunt la același nivel intelectual cu ele și au aceleași perspective de viață.

Februarie

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice. Cu ele trebuie să ai foarte multă răbdare. Nu oricine le poate înțelege sufletul misterios și de ce atât de des li se schimbă dispoziția. Dar și nici ele nu au nevoie în viața lor de oricine. Au nevoie de cineva special. Femeile născute în februarie au o gândire și o imaginație uimitoare. În caz că sunt mințite câtuși de puțin, pleacă și nu se mai întorc.

Martie

Femeile născute în luna martie au o carismă și un farmec puternic. Sunt foarte devotate și pot păstra secrete mari. Se îndrăgostesc greu, ușor se supără, chiar și de la un simplu cuvânt sau o părere greșită despre ele. Sunt monogame. Ar forma o pereche reușită cu un bărbat născut la fel în martie.

Aprilie

Femeile născute în luna aprilie sun diplomate înnăscute. Sunt forte comunicabile și ușor găsesc limbă comună cu cei din jur. Au și un mic neajuns: le place să se plângă de orice. Sunt și foarte geloase. Ele știu cel mai bine ce este plăcerea și bărbatul lor va fi cel mai fericit în căsnicia cu ele. Își deschid sufletul doar celor care au meritat încrederea și care fac totul să nu o piardă.

Mai

Mai este luna anului când se nasc femeile insistente și dedicate. Au un puternic echilibru moral. Fizic arată foarte bine și dacă simt că bărbatul iubit nu le împărtășește sentimentele, fac o tragedie din asta.

Iunie

Femeile născute în iunie sunt foarte curioase, comunicabile și au o mare pasiune pentru creativitate. Unicul lor neajuns este că mereu spun ce gândesc, fără să aleagă cuvintele. Cred că mai bine spui în față adevărul, decât să fii fățarnic. În dragoste, femeia născută în iunie este un jucător periculos.

Iulie

Cele născute în iulie sunt cinstite și deschise în comunicare cu cei dragi. Pentru ceilalți sunt enigmatice, frumoase și foarte deștepte. În viața de zi cu zi se străduiesc să evite conflictele și să rămână politicoase în orice împrejurare. Nu iubesc minciuna și trădarea.

August

Aceste femei sunt egocentrice și au o inimă imensă. Femeile născute în august au simțul umorului bine dezvoltat, dar nu iubesc când cineva face haz de ele. Iubesc să se afle în centrul atenției și nu duc lipsă de ea din partea bărbaților, pentru că în preajma lor bărbații își pierd capurile.

Septembrie

Caracteristicile femeilor născute în septembrie sunt: bunătatea, disciplina și frumusețea naturală. Din partea bărbaților așteaptă devotament. Dacă măcar odată este trădată, nu uită niciodată. Sunt foarte atente, au o fire închisă și uneori sunt răzbunătoare. Vor ca o relație să fie pentru totdeauna.

Octombrie

Femeile născute în luna septembrie au un caracter puternic și statornic. Sunt foarte emotive, dar nu își deschid sufletul în fața oricui. Sunt foarte deștepte. Reușesc să lege relații cu cei mai buni bărbați și au o căsnicie reușită.

Noiembrie

Mereu vor fi cu un pas înainte femeile născute în noiembrie. Sunt active, consecvente. Ușor descoperă minciuna, de aceea nu este cazul să te joci cu sentimentele acestei femei. Au ambiție și cu ele nu vă veți plictisi.

Decembrie

Femeile născute în decembrie sunt nerăbdătoare și au o inventivitate uimitoare. Sunt și foarte norocoase: în ce situație nu s-ar afla, pot ieși din ea cu ușurință. Dintre toate femeile, cele născute în decembrie știu cel mai bine cum să ridice dispoziția unui bărbat. Au inima deschisă și nu le sperie greutățile vieții.

Sursa :