Iată cum îți vei frânge inima, potrivit semnului tău zodiacal

Suferința este în fiecare din nou. Manifestarea ei este diferită. Cineva alege să sufere în tăcere, fără să spună nimănui. Cineva își va striga durerea. Motivul pentru care suferim este și el diferit. Iată cum îți vei frânge inima, potrivit semnului tău zodiacal:

Berbec

Îți provoacă suferință orice tentativă a celor din jur de a te opri să faci ceea ce dorești. Te doare să știi că omul de alături nu îți împărtășește sentimentele, dorințele, spiritul aventurier. Nu suporți aroganța unora, atitudinea superioară.

Taur

Suferi atunci când ești trădat, când ai oferit încredere unei persoane și aceasta s-a folosit de ea. Suferi când știi că nu mai are rost, chiar dacă îți făcea planuri frumoase. Inima ta se rupe în bucăți, știind că acesta este sfârșitul relației.

Gemeni

Ai nevoie să simți energia, pasiunea, curajul. Atunci când aceste emoții se sting în interiorul tău, îți provoacă suferință. Vrei mai mult decât o aventură, vrei să trăiești alături de un om conștient de valoarea relației. Te doar când intenția nu este reciprocă. 

Rac

Ai o sensibilitate aparte, îți dorești de fiecare dată să trăiești intens, total. Atunci când omul de alături nu răspunde la fel, când te judecă și te critică, totul se prăbușește în fața ta. Nu mai ai curajul să speri, să mergi mai departe.

Leu

Suferi atunci când depinzi emoțional de un partener indiferent. Suferi când acesta devine egoist, gelos, când vrea să îți controleze viața. Acest comportament contravine spiritului tău liber. Nu vrei să fii cu cineva care își impune felul său de a fi.

Fecioară

Te doare atât de mult să știi că eforturile tale de a păstra relația au fost în zadar. Acest om nu a apreciat dragostea și te-a părăsit. În acest moment tinzi să te victimizezi, să devii slabă și sensibilă la criticile unui om drag.

Balanță

Vrei să trăiești în echilibru alături de un om iubitor. Suferi atunci când realitatea este diferită de vis. Mereu te implici mult, oferi tot ce mai mai bun și speri ca sentimentul să fie reciproc. Te doare să știi că nu este așa.

Scorpion

Ai fi vrut să fii cu acest om pentru toată viața. Poate că nu-i vei spune despre asta, dar interiorul tău va striga de durere, nedumerit de acest final. Nu înțelegi de ce nu a apreciat, de ce nu te-a înțeles, de ce nu a rămas.

Săgetător

Vrei să vezi întreaga lumea, vrei să descoperi locuri și oameni noi, să le simți energia și să le cunoști povestea. Dar omul de lângă tine nu are aceleași gânduri. Acest lucru îți provoacă multă suferință. Te simți neînțeleasă, îndepărtată din poveste.

Capricorn

Vrei să trăiești o relație asumată, matură, alături de un om conștient. Faci tot posibilul să aduci echilibru și siguranță, dar efortul nu este reciproc. Te gândești deja la familie, însă omul de alături vrea să trăiască doar momentul.

Vărsător

Vrei să cucerești lumea, să aduci bunătate și bucuria în inimile multor oameni. Te doare când înțelegi că partenerul nu vrea aceleași lucruri. Mai mult decât atât, te critică pentru alegerile tale, îți judecă drumul ales.

Pești

Ai vrea să primești iubirea pe care o meriți, dar de fiecare dată trăiești o relație cu rezerve, pe jumătate. Vrei să ai parte de o iubire frumoasă, vrei să te gândești la viitor, dar nu poți să faci asta de una singură. Suferi atunci când te respinge.