Iată cum îți vei frânge inima, potrivit semnului tău zodiacal!

Există câteva trăsături specifice fiecărui semn zodiacal, în ceea ce privește maniera de a suferi:

Berbec

Suferi când cineva încearcă să te controleze, când cineva are tentative de a te reține de la oportunitatea de a profita de fiecare ocazie, de a spune DA la tot ce ţi se pare captivant. Mai suferi şi când ești cu cineva care-ţi stopează spiritul aventurier, fapt care te provoacă să te distanţezi de acest tip de persoane şi să nu le implici prea des în aventurile tale.

Taur

Inima ta se frânge când oamenii te decepţionează, când cuiva nu-i mai pasă de promisiunile făcute cândva. Nu manifeşti încredere faţă de oameni atât de uşor, din acest motiv ești distrusă când aceste persoane nu apreciază încrederea pe care le-ai oferit-o. În astfel de cazuri, inima ta suferă şi ești dezamăgită.

Gemeni

Inima ţi se frânge când relația cu partenerul tău începe să-şi piardă din focul pe care îl avea de la început. Nu ai nevoie doar de dragoste fizică, ai nevoie și de o iubire spirituală. Aşa că, atunci când relația ta îşi pierde echilibrul dintre cele două elemente vitale, suferi.

Rac

Inima ta se rupe în bucăți când sentimentele și emoțiile tale devin prea intense pentru ca partenerul tău să poată rezista. Ești prea sensibilă și simți lucrurile foarte profund, dar în același timp trebuie să ţii cont şi de faptul că starea ta te copleșeşte nu doar pe tine, dar şi pe partenerul tău. Nu uita că persoana care este potrivită pentru tine cu adevărat, niciodată nu ţi-ar judeca emotivitatea naturală.

Leu

Suferi când nesiguranţa partenerului tău îţi influenţează puternic viaţa. Admiri lumea înconjurătoare, eşti plină de energie şi, de regulă, te simţi fericită în pielea ta. Dar în momentul în care iraţionalitatea, gelozia şi supracontrolul partenerului tău ajunge la limită şi-ţi încurcă să trăieşti din plin, trebuie să-ţi dai seama că nu e persoana potrivită pentru tine. Ai nevoie de un partener care are încredere în tine. Nu-ţi place să acorzi prea multă atenţie echilibrului tău emoţional, deci când eşti forţat să o faci – suferi.

Fecioară

Inima ta ajunge a fi frântă, când după un proces îndelungat de autoconvingere că nu eşti demnă de iubire, partenerul tău încetează relaţia. Tinzi să-ți sabotezi propria relație pentru că crezi că nu ești suficient de bună. Astfel, îţi creezi o viaţă nefericită cu propriile mâini.

Balanță

Inima ta se frânge când dăruieşti mai multă dragoste decât primești. Ești corectă, plin de compasiune și ușor de iubit, așa că atunci când cineva nu-ți dă dragostea pe care o meriţi, tratezi asta ca ceva personal și crezi că totul are de-a face cu tine, pe când adevărul este că totul are de a face cu ei. Suferi când te îndrăgosteşti de o persoană care nu este pregatită să te iubească aşa cum trebuie sa fii iubită.

Scorpion

Inima ta se rupe când oamenii pleacă prea repede. Pari dură la exterior, dar în realitate eşti foarte sensibilă. Ai nevoie de cineva care să rămână cu tine suficient de mult timp pentru a te face să crezi altfel: “Sunt suficient de puternică ca să mă ocup de totul”. Ştii foarte bine că poți să te descurci singură, dar nu vrei să o faci în mod necesar. Inima ta se rupe atunci când oamenii nu-ţi înţeleg latura spirituală.

Săgetător

Suferi când persoana ta iubită nu-şi poate lăsa rutina din viaţă, pentru a explora lumea cu tine. Nu toţi oamenii au același spirit aventurier pe care îl posezi tu și nu fiecare persoană îşi trăieşte fiecare zi ca și cum ar fi fost ultima, cum o faci tu. Deci, suferi când nu găseşti pe cineva care să vrea să se dezvolte prin schimbări, aşa cum o faci tu.

Capricorn

Inima ta se rupe când oamenii nu-şi iau în serios angajamentele. Nu v-aţi cuplat pentru a vă distra, ci pentru a construi o relaţie serioasă, trainică, sănătoasă și iubitoare, nu neapărat în cadrul familiei. Dragostea pentru tine nu este un joc și inima ta se rupe când oamenii o tratează în felul acesta.

Vărsător

Suferi când partenerul tău nu te lasă să-i descoperi lumea interioară. Ești profundă și vrei să ai o relaţie cu cineva sincer şi deschis. Când partenerul tău este închis și îţi permite să vezi doar ce se întâmplă la suprafață, eşti disperată şi nu știi cum să rezolvi problema. Ai nevoie de cineva care să-ţi permită să-l cunoști totalmente, nu doar parţial.

Pești

Inima ta se rupe când simţi că nimeni nu te inţelege. Ai o mulțime de emoții și vrei să le exprimi în mod creativ, dar nu toată lumea apreciază asta. Găsește pe cineva care nu neapărat îţi va înțelege toate stările interioare, dar care va fi întotdeauna acolo pentru tine, pentru a te ajuta să le eliberezi și cu siguranță va aprecia modul în care le-ai exprimat.

Sursa :