Iată cum îți poți lua sub control propria viață și cum poți să devii propriul tău EROU

Ceea ce îl caracterizează pe un erou nu este forța lui fizică, ci voința. Fiecare din noi admirăm în personajele eroice încrederea lor și perseverența. Când citim sau vizionăm filme cu acest gen de indivizi avem tendința chiar să ne imaginăm că suntem ca ei.

Care sunt motivele pentru care un erou nu se lasă niciodată învins? Răspunsul este simplu. O poveste, o legendă glorioasă. Una care relatează drumul personajului parcurs independent.

Ca să te percepi asemenea unui erou trebuie să îți schimbi viziunea asupra eșecurilor. Ele nu trebuie să fie percepute aparte de reușite, ci ca un tot întreg. Fiecare greșeală este un element necesar succesului.

Cea mai eficientă motivație este ideea că fiecare acțiune întreprinsă face parte dintr-un plan, destin măreț. Fiecare pas, atunci când eșuezi, trebuie să fie privit prin prisma unui context mai amplu.

Viața este o aventură. În loc să ne concentrăm pe scopuri mici, trebuie să acționăm în direcția unei utilități umaniste.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este găsirea și definirea propriei povești. Lasă subconștientul să te ghideze în dorințele și pasiunile tale. Concentrează-ți atenția pe lucrurile care cu adevărat contează pentru tine. Decide care sunt prioritățile tale ca să mergi mai încrezător prin viață.

Ia o foaie și un pix și scrie douăzeci și cinci de lucruri pe care vrei să le faci în această viață. Selectează cinci din ele și planifică traseul realizării acestora în cel mai apropiat timp. Focalizează-ți toate energia pe aceste scopuri.

Nu mai amâna lucrurile. Sunt o mulțime de oportunități pe care poți să le folosești în favoarea ta, trebuie doar să îți dorești. Timpul perfect pentru realizarea unui lucru este ACUM.

Înfruntă-ți demonii din minte. Eșecurile nu trebuie să îi alimenteze. Nu îi lăsa să te distrugă.

Fiecare experiență te va face mai puternic și mai înțelept. Nimic în această lume nu te poate doborî, doar dacă tu nu vei permite acestui lucru să se întâmple.

Majoritatea din noi caută motivația în exterior, când adevărata forță stă în interiorul fiecăruia. Gândește-te la cine ești cu adevărat și rămâi fidel ție în orice acțiune.