Iată cum în realitate este el – bărbatul FIDEL

Alături de un bărbat fidel te simți frumoasă și sigură pe relația în care ești. Alături de el te iubești și trăiești din plin viața.

Un bărbat fidel va șterge orice aplicații pentru întâlniri, dar și numerele de telefon ale fostelor. El nu are nevoie de alternative, pentru că e sigur de relația în care este.

Un bărbat fidel știe că relația nu se rezumă la intimitate fizică. 

Pur și simplu îi place să petreacă timpul alături de tine. Intimitatea este mai mult decât o apropiere trupească.

Bărbatul fidel se va gândi la tine când nu vei fi alături. Îți va scrie, te va suna, va avea grijă. Vei conta pentru el, iar acest lucru se va simți în fiecare acțiune de-a sa.

Bărbatul fidel le va spune tuturor că sunteți împreună. Te va prezența familiei, te va invita la o cină cu prietenii. Se va mândri mereu cu tine.

Un bărbat fidel îți va răspunde la toate întrebările tale, va fi sincer și deschis. 

El te respectă, de aceea îți va povești totul, fără să-și dorească să fie fals.

El este întotdeauna deschis. Îți va arăta și acele laturi ale sale, pe care el le ascunde de restul lumii. Lui nu îi este frică să pară vulnerabil în fața ta.

Bărbatul fidel este cel în care poți să ai încredere. Dacă într-o seară se va întoarce mai târziu decât de obicei, nu te vei gândi să-l suspectezi de ceva. Niciodată nu te vei comporta straniu alături de un astfel de bărbat, pentru că știi că el niciodată nu te va răni.

Niciodată.