Iată cum femeile puternice îşi vindecă inima rănită!

Toţi ştim că femeile de succes nu prea au parte de noroc în dragoste. Adesea, ele sunt cele care rămân cu inimile frânte.

Dar tot ele sunt femeile care nu-şi pierd speranţa. Ele sunt cele care, trecând prin greutăţi şi trădări, renasc ca păsările Phoenix.

Primul lucru pe care îl face o astfel de femeie atunci când îi este frântă inima – se învinovăţeşte pe sine.

Ea va plânge înainte de somn, încet – pentru a nu fi auzită de nimeni. Şi dimineaţa va fi găsită din nou cu un zâmbet larg pe buze.

Doar când va fi pregătită moral va fi în stare să discute despre asta cu cele mai apropiate persoane. Nu-şi împarte durerea cu mulţi oameni. Ea nu cere atenţie. Ea cere înţelegere.

După o perioadă ea va începe să-și revină. Din nou va căuta binele în oameni. Deşi îi va fi greu, ea va extrage lucrurile pozitive din durerea pe care o simte.

Ea înţelege perfect că această durere nu trebuie savurată, ci doar acceptată. Ea nu aşteaptă răzbunare.

Atunci când unei femei i se frânge inima, ea va învăța o lecţie de viaţă din asta. Ea va încerca să ierte această persoană. Acum va şti sigur ce îşi doreşte de la o nouă relaţie şi de care bărbaţi să se ţină la distanţă.

Straniu e că această femeie va petrece mult timp încercând să se ierte pe SINE. Pentru că a fost atât de naivă ca să-şi ofere inima unui om care nu o merita. Va necesita timp pentru a-şi accepta greşeala.

Ea va simţi frică de fiecare dată când o persoană îi va invada spaţiul personal.

Dar o femeie puternică este conştientă că nu poate să se ascundă veşnic. La un moment dat, se va avânta în ceva nou, va merge la risc.

Când o femeie puternică e cu inima rănită, în loc să devină slabă şi vulnerabilă, devine puternică.

Într-o anumită perioadă a vieții, ele ajung cu o greutate imensă pe suflet. Şi, cu părere de rău, nu fiecare învaţă o lecţie în urma unei relaţii eşuate. Doar o femeie puternică va fi în stare să iasă învingătoare pe seama unei relaţii în care a avut parte doar de suferinţă.

Sursa :