Iată cum bărbații maturi emoțional se poartă cu femeile de lângă ei!

Un bărbat puternic nu se identifică prin cantitatea de mușchi de pe corp. De asemenea, masculinitatea nu înseamnă să îți ascunzi lacrimile, pentru că ele ar putea fi interpretate ca slăbiciune.

Un bărbat puternic este cel care-și permite să plângă în fața altei persoane. Cel căruia nu-i este frică să vorbească despre propriile sentimente.

Un bărbat puternic este sincer într-o relație. El nu manipulează persoana iubită pentru a-și satisface propriile dorințe. El va sacrifica propriile resurse în egală măsură cu partenera lui, pentru a-i demonstra că ține cu adevărat la ea.

Un bărbat puternic nu se va speria să arate fidel în ochii iubitei. Dimpotrivă, el va fi mândru de relația sa cu partenera și nu se va deranja să afișeze asta.

Un bărbat puternic va recunoaște că este îndrăgostit și nu va considera asta un sentimentalism inutil.

Un bărbat adevărat este cel care are valori și principii cărora le rămâne loial. Se va menține demn în orice situație, pentru că își știe prețul.

Un bărbat puternic își va respecta femeia necondiționat.

Un bărbat puternic nu se va simți amenințat de o femeie puternică, ci o va trata cu considerație.

Un bărbat puternic va fi în stare să aprecieze atât libertatea sa, cât și cea a partenerei lui.

Un bărbat puternic este cel care nu va percepe dragostea partenerei ca pe ceva ce i se cuvine, ci ca pe ceva special.

Un bărbat adevărat este persoana pe care trebuie să o iubești fără rezerve, deoarece el îți va răspunde cu reciprocitate.

Sursa :