Atitudinea negativă îți poate distruge viața: ce trebuie să faci pentru a scăpa de ea

Fiecare om are gânduri. Dacă e să dăm frâu liber emoțiilor, gândurile negative ne vor domina, de vreme ce mereu ne îngrijorează ceva, ne deranjează anumite lucruri, ne supără cuvintele și faptele unor oameni.

Oamenii înțeleg foarte vag ceea ce-și doresc, în schimb știu foarte bine ceea ce nu-și doresc. Să lași gândurile negative să te domine înseamnă să emani energie negativă. Este o deprindere foarte proastă.

Este necesar să o schimbăm cu o deprindere nouă – în mod conștient să ne controlăm gândurile. De fiecare dată când mintea noastră nu este ocupată, de exemplu, atunci când mergem în transport sau mergem la serviciu – activează gândurile pozitive. Nu te gândi la ceea ce nu ai reușit, dar la ceea ce vrei să obții.

Trebuie să schimbi ceva. Resemnează-te și refuză nemulțumirile. Poți să găsești lucruri bune în orice, poți să găsești motive de fericire în orice. Poate să nu-ți placă casa în ca trăiești, dar trebuie cel puțin să fii mulțumitor că ai unde locui. Dacă ești mulțumit cu ceea ce ai în prezent, dacă simți dragoste față de lucrurile care te înconjoară, atunci totul va lucra în favoarea ta. În asemenea momente transmiți tuturor reacțiile tale pozitive, iar ele ți se vor întoarce.

Gândește-te la lucrurile pe care vrei să le ai. Gândește-te că într-un sfârșit vei avea asta. Pentru că în esență, avem ceea ce ce controlează gândurile. Nu este suficient să interzici gândurilor negative să te domine. Trebuie să nu emani asemenea gânduri. Să nu strigi la cineva, fiind furios. Să rezolvi o problemă cu calm. Să știi că totul se va rezolva într-un sfârșit.

Ține minte, după o reacție negativă urmează altele zeci. Și invers, reacțiile pozitive duc la apariția altor reacții, la fel de pozitive. Ai grijă de energia ta. șI înțelege că totul se întoarce ca un bumerang.

Sursa :