fb

Iată cum arta de a face dragoste își schimbă forma, atunci când sunteți într-o relație de lungă durată

Actul intim este un element important într-o relație de durată. Până și această emoție profundă își schimbă forma, în dependență de gradul de apropiere și înțelegere dintre voi.

Iată cum se întâmplă asta: 

1. Încetați să mai folosiți un scut protector

Când ești de ceva timp într-o relație, încrederea pe care o ai în partenerul tău devine mult mai profundă. Simți un confort emoțional și un sprijin moral unic. Acest lucru face contactul fizic mai intim, de numărate ori.

2. Vă deschideți unul altuia

Devii mai vulnerabilă decât înainte. Îi permiți partenerului să-ți vadă toate imperfecțiunile pe care, până acum, le ascundeai atât de atent.

3. Actul intim devine mai spontan

Încă mai depuneți efort pentru o noapte pasională, cu toate astea nu mai planificați zilele când veți face amor.

4. Te simți mai confortabil cu tine însăți

Când ești cu el, te simți adevărata TU. Neîncrederea ta începe să dispară treptat, făcând spațiu pentru iubirea de sine. Încetează să te mai preocupe lucrurile care nu au importanță și acorzi atenție acțiunilor semnificative.

5. Purtați discuții intime

Vorbiți despre actul intim și analizați elementele lui liber. Partenerul tău cunoaște ce-ți place și ce nu-ți provoacă satisfacție. Și cel mai important, te simți liberă să îl direcționezi atunci când ajungi la momentul culminant în pat.

6. Mergeți la compromis

Împreună cu partenerul căutați echilibrul perfect. Ambii mergeți la compromis.

Dacă el se simte excitat și tu nu, la sigur, cel puțin o dată, ai avut intenția să îl satisfaci. Sau atunci când ești obosită, el îți respectă dorința de a dormi.

7. Actul intim devine mai emoționant

Pasiunea voastră crește tot mai mult și prinde noi forme. Într-o relație de lungă durată nu veți pierde controlul, veți fi atenți să păstrați aprins focul iubirii.

8. Actul intim mereu este excelent

Devine o terapie care vă detașează de realitate. Partenerul tău știe exact ce trebuie să facă pentru a te simți dorită și unică. Simți că îi aparții și savurezi acest lucru. Devii atât de apropiată de el, încât deveniți un tot întreg.

Source :