Cum arată cu adevărat omul potrivit pentru tine

Vom întâlni în această viață oameni care ne vor trăda și ne vor provoca suferință. În același timp, vom întâlni și oameni potriviți. Fiecare va aduce o rază de lumină în viața ta. Unul dintre ei va rămâne alături pentru totdeauna – omul potrivit.

Omul potrivit nu întotdeauna va fi ideal, dar cu el vei simți că totul e suficient. Nu toți oamenii pe care-i întâlnești sunt predestinați să rămână în viața ta. Dar cu omul potrivit vei dori să fii mereu, să fii mai bună.

Omul potrivit merită efortul tău. Relațiile voastre nu vor fi ideale, vor fi certuri și neînțelegeri. Dar mereu va fi și iertare, pentru că va merita să continuați împreună.

Alături de omul potrivit vei găsi liniștea. El te va învăța să ai din nou încredere în tine. El va șterge toate fricile tale și le va înlocui cu siguranța.

Omul potrivit te va ajuta să nu mai fii egoistă. Te va învăța multe lucruri bune.

Omul potrivit va ști toate neajunsurile tale, dar te va iubi la fel de mult. Fii cu cel care îți va transforma complexele în lucruri pozitive.

Omul potrivit merită să fie așteptat. Vei fi cu mulți oameni răi sau pur și simplu nepotriviți, până să întâlnești acel suflet drag.

Poate e un clișeu, dar totuși e adevărat. Vei suferi, dar într-o zi și pe strada ta va veni soarele.

Sursa :