fb

Iată cum arată cu adevărat OMUL POTRIVIT pentru tine

Lumea e plină de îndoieli, greșeli și durere. Drumurile noastre nu întotdeauna sunt drepte. Vom întâlni oameni care ne vor trăda, ne vor provoca suferință și ne vor distruge încrederea. Vor fi lacrimi, frică. Dar în această lume vei găsi și oameni potriviți. Dintre toți, unul va fi cel mai aproape de sufletul tău.

Omul potrivit nu întotdeauna va fi ideal, dar cu el vei simți că e suficient. Nu toți oamenii pe care-i întâlnești sunt predestinați să rămână în viața ta. Dar cu omul potrivit vei dori să fii mereu, să fii mai bună.

Omul potrivit merită efortul tău. Relațiile voastre nu vor fi ideale, vor fi certuri și neînțelegeri. Dar mereu va fi și iertare, pentru că va merita să continuați împreună.

Cu omul potrivit vei găsi liniștea. El te va învăța să ai din nou încredere în tine. El va șterge toate fricile tale și le va înlocui cu siguranța.

Omul potrivit te va ajuta să nu mai fii egoistă. Te va învăța multe lucruri bune.

Omul potrivit va ști toate neajunsurile tale, dar te va iubi la fel de puternic. Fii cu cel care îți va transforma complexele în lucruri pozitive.

Omul potrivit merită a fi așteptat. Vei fi cu mulți oameni rău sau pur și simplu nepotriviți, până să întâlnești acel suflet drag.

Poate e un clișeu, dar totuși e adevărat. Vei suferi, dar într-o zi și pe strada ta va veni soarele.

Source :

soulpost