Iată cum arată bărbatul potrivit în viziunea femeilor după 30 de ani

Ştiţi, după 30 de ani viziunile asupra bărbaţilor se schimbă radical. Dacă la 18-20 de ani un trandafir şi o sticlă de vin ajutau la crearea unei familii, acum micile gesturi nu sunt de mare ajutor.

Acum eşti mult mai pragmatică în viziuni şi în sentimente. Te distanţezi de toţi bărbaţii care nu s-au descoperit pe ei înşişi, până la capăt, sau care nu au încredere în sine. Te cunoşti atât de perfect, încât chiar de la primul dialog, de la prima privire sau primul zâmbet, îţi dai seama dacă e bărbatul potrivit sau nu.

Înainte, trăiai un sentiment de admiraţie faţă de tine însăţi, pentru că puteai face totul de una singură şi nu depindeai de bărbați. Acum însă lucrurile stau diferit. Ştii că eşti independentă și liberă, dar nu mai vrei să fii așa. Vrei să ai un sprijin lâgă tine.

Pe cineva care ţi-ar putea muta frigiderul într-un alt colţ al bucătăriei sau te-ar lua de la serviciu, ca să vă duceţi împreună după cumpărături.

Acum, nu te fascinează restaurantele fiţoase şi scumpe. Acum, vrei cel mai mult, un bărbat care găteşte gustos şi care nu uită să pălăvrăgească cu tine, cât tu speli vesela sau chiar îţi propune propriul ajutor.

Nu te mai atrag băieţii răi, care povestesc despre distracţii şi alcoolul consumat în exces, acum te atrag stabilitatea şi lucrurile raţionale.

Un singur lucru nu-şi pierde farmecul cu trecerea anilor: îmbrăţişările în parc, pe scaun. Doar că ar fi bine să veniţi cu o pătură călduroasă. Ah da, şi să chemaţi un taxi când reveniţi acasă.

Sursa :