Iată cine sunt acele femei deosebite, care fac orice bărbat să regrete atât de mult că s-a despărțit

Nu toate fostele sunt la fel. Chiar dacă îți este trist după o despărțire, simți și o ușurare. Sfârșitul relației înseamnă că ești liber să faci ceea ce nu ai reușit înainte. Nimeni nu te mai preseasă și singurul om de care trebuie să ai grijă – ești tu.

Dacă ești procupat de serviciu, nimeni nu te va învinovăți că rămâi până târziu. Poți mânca ce vrei, să mergi unde vrei, să faci ce vrei. Poți să flirtezi, fără să ai anumite obligații.

Însă până și cel mai înrăit burlac, care este sigur că se simte bine astfel, duce dorul după o relație adevărată.

Poate să-ți fie dor după foste, după acele îmbrățișări și zile pline de căldură. Însă există și un anumit tip de foste care rămân cel mai mult în amintirea ta – sunt cele care au fost cel mai bun prieten al tău.

Cei mai buni prieteni mereu sunt veseli, se amuză pe seama multor lucruri și se suțin reciproc. Pentru un bărbat, alți bărbați prieteni nu sunt o resursă de susținere emoțională.

De aia atunci când se desparte de o fată care a fost un prieten bun, bărbatul suferă după o despărțire dublă: și ca iubită, și ca prieten.

Fata care este prietenul bun al iubitului ei îi oferă acestuia o senzație unică de iubire. Este senzația susținerii, când știi că omul de alături e aproape mereu.

În aceste relații oamenii nu-și compară sentimentele, nu decid că sunt datori, dar împreună construiesc.

După despărțirea de o asemenea fată bărbatul chiar și după ani buni se gândește: poate anume ea a fost acea unică femeie? Alături de ea s-a simțit cel mai bine. Ea a fost veselă, minunată. Fără intrigi, certuri.

Fata care a fost cel mai bun prieten – iată după cine îți va fi dor. Cu ea vei compara pe toate iubitele tale. Despărțirea de o asemenea fată o vei regreta.

Sursa :