Iată cine este sufletul pereche pentru fiecare semn zodiacal

Te-ai gândit vreodată că astrologia te poate ajuta să afli care dintre Semnele Zodiacale este cu adevărat un suflet-pereche? Iată o listă cu trăsăturile caracteristice pe care trebuie să le posede un suflet şi cărui Semn Zodiacal aparţine el:

Berbec

Sufletul-pereche: este persoana sigură pe sine, cu care vei putea merge pe acelaşi drum. Berbecii sunt foarte activi. Sunt primii care au cunoştinţe despre ultimele tendinţe şi schimbări în societate, iau tot ce e mai bun din ele şi merg doar înainte. Ei nu au timp să stea lângă persoanele lente, care doar îi trag înapoi. Berbecii au nevoie de un partener, care nu va rămâne în urma lor, dar care va ţine pasul cu ei şi vor realiza cât mai multe lucruri. Sufletul lor pereche este persoana cu o mare încredere în sine, care nu are frică de riscuri. Potenţiale suflete-pereche: Vărsător, Gemeni, Leu, Berbec, Săgetător.

Taur

Sufletul-pereche: persoana fidelă şi romantică. Taurii sunt foarte fideli. Ei iubesc o persoană până la sfârşitul vieţii lor. Dar același lucru aşteaptă să primească şi din partea partenerului lor. Ei au nevoie de o persoană directă, deschisă. Taurii adoră persoanele romantice, care să îi facă să se simtă unici şi importanţi. Potenţiale suflete-pereche: Peşti, Capricorn, Rac, Fecioară.

Gemeni

Sufletul-pereche: o persoană foarte inteligentă, curioasă, cu simţul umorului bine dezvoltat. Gemenii doresc să aibă alături de ei o persoană specială, unică, interesantă şi deşteaptă. Potenţiale suflete-pereche: Berbec, Balanţă, Vărsător, Leu.

Rac

Sufletul-pereche: o persoană inteligentă, afectuoasă, cu inimă mare. Racii au o inimă imensă. Ei iubesc din toată inima şi din tot
sufletul. Dar cer în schimb aceeaşi iubire şi dăruire. În caz contrar, ei repede simt falsitatea. Racii au nevoie în viaţa lor de cineva cu adevărat înţelept, dar totodată tandru, blând, care să ofere iubire adevărată. Deoarece Racii nu sunt egoişti, partenerul lor trebuie să fie foarte grijuliu. Potenţiale suflete-perche: Peşti, Fecioară, Taur, Scorpion.

Leu

Sufletul-pereche: o persoană sigură pe sine, cu un pic de mister, care să îl menţină pe Leu în cea mai bună formă. Potenţiale suflete-pereche: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanţă.

Fecioară

Sufletul-pereche: o persoană complexă, devotată. Fecioarele au nevoie în viaţa lor de cineva complex şi sofisticat, de un partener ambiţios şi energic. Ele nu iubesc persoanele care nu fac nimic. Apreciază mult persoanele care sun loiale şi devotate, pentru
că ele însele posedă aceste calităţi. Potenţiale suflete-pereche: Capricorn, Taur, Rac, Scorpion.

Balanţa

Suflet-pereche: o persoană încrezătoare, frumoasă, inteligentă. Balanţele sunt foarte scrupuloase şi capricioase în dragoste. Nu
acceptă în viaţa lor pe oricine. Preferă persoanele care întrunesc calităţi precum: frumuseţea, inteligenţa şi încrederea în sine.
Balanţele adoră persoanele care ştiu ce vor şi care obţin ceva în viaţă. Potenţiale suflete-pereche: Leu, Vărsător, Gemeni, Săgetător.

Scorpion

Suflet-pereche: o persoană care îi poate provoca pe Săgetători şi nu are frică de pasiunea lor. Scorpionii se îndrăgostesc profund şi necondiţionat. Dar, ca să ia foc, au nevoie de cineva să îi provoace. Sufletul lor pereche este o persoană cu imaginaţia bogată. Scorpionii adoră intrigile, secretele. Potenţiale suflete-perche: Rac, Fecioară, Peşti, Capricorn.

Săgetător

Suflet-pereche: o persoană deschisă, devotată, iubitoare de libertate. Săgetătorii adoră mult libertatea. Urăsc mult controlul şi prea multa afecţiune. Caută ca partener o persoană care este deschisă, sinceră şi veselă, care să îi iubească şi să îi susţină în toate. Potenţiale suflete-pereche: Balanţa, Leu, Vărsător, Berbec.

Capricorn

Suflet-pereche: o persoană stilată, elegantă, care să ştie să atragă privirile. Capricornii aleg foarte bine şi foarte mult partenerul de viaţă. Ei nu acceptă pe oricine în viaţa lor. Partenerul Capricornilor trebuie să fie foarte inteligent şi să ştie cum să înmoaie caracterul Capricornilor, cineva de încredere. Potenţiale suflete-pereche: Taur, Peşti, Scorpion, Fecioară.

Vărsător

Suflet-pereche: o persoană foarte devotată şi fidelă. Veselă, dar şi cu o notă de cinism. Cu talent în ale gătitului. Vărsătorii adoră să glumească, să se distreze, iar partenerul lor trebuie să fie oricând gata de aventuri. Cine îi poate face pe Vărsători să râdă, le-a cucerit inima pe veci. Este un mare avantaj dacă partererul lor va şti să gătească, căci Vărsătorii iubesc să mănânce gustos. Potenţiale suflete-pereche: Berbec, Balanţă, Săgetător, Gemeni.

Peşti

Suflet-pereche: o persoană încrezătoare, cu minte creativă. Peştii trăiesc în propria lor lume. Ei nu prea iau viaţa în serios.
Sufeltul lor pereche este cineva tare sigur pe sine, cu mintea foarte deschisă. Potenţiale suflete-pereche: Rac, Taur, Capricorn, Scorpion.