Iată cheia către inima unui bărbat, potrivit semnului său zodiacal

Iubirea care nu este reciprocă va provoca mereu suferință. Pentru a evita acest lucru, este recomandat să știi inițial care este cheia spre inima bărbatului îndrăgit. Ce anume îl face să se apropie de o femeie. Un indiciu ți-ar putea oferi semnul său zodiacal:

Berbecul

Dacă un berbec stabilește un scop, neapărat îl va realiza. Berbecul este un cuceritor. În schimb, partenera trebuie să aibă un caracter flexibil. Sarcina ei este să îi demonstreze iubitului că el conduce în relație, ea este cea care îl inspiră la anumite acțiuni. Pentru a cuceri inima unui berbec, trebuie să fii vulnerabilă.

Taurul

Taurii preferă să își petreacă toată viața cu o singură femeie. Însă ei pot deveni extrem de irascibili și își schimbă atitudinea față de femeia iubită dacă aceasta nu respectă armonia în casă. Dacă vrei să ai o relație mai puternică cu un taur, atunci încearcă să fii mai practică, calmă și să demonstrezi preferință pentru lucrurile simple.

Gemenii

Gemenii apreciază simplitatea. Dacă vrei să cucerești inima acestei zodii, trebuie să fii optimistă. Cel mai important este să nu uiți că Gemenii țin la libertatea lor, de aceea oferă-i partenerului momente de singurătate și nu încerca să îl constrângi.

Racul

Dacă vei reuși să atașezi sentimental un bărbat Rac, atunci fii sigură că această legătură este pentru totdeauna. Racul este un familist, de aceea el va deveni un soț și un tată exemplar. Sarcina ta de bază este să demonstrezi Racului că relația cu el nu este un trecătoare.

Leul

Leul se simte ca un rege și va cere o atitudine ccorectă. Dacă vei încerca să îl pui pe bărbatul Leu în umbră, atunci nu ai șansa de reușită în relație cu acesta. De aceea, întotdeauna trebuie să îi admiri meritele partenerului, chiar și atunci când nu e nimic ieșit din comun.  Încearcă să îi faci cât mai multe complimente.

Fecioara

Bărbații Fecioară sunt destul de perfecționiști, cu toate acestea nu este atât de dificil să îi faci să se îndrăgostească de tine. Trebuie să îi demonstrezi că meriți locul de lângă el. Este necesar ca iubita sa să fie devotată, preocupată de aspectul său fizic și starea de sănătate.

Balanța

Cel mai mult în viață, Balanța ține la comoditate și liniște. Dacă vei fi în stare să îi oferi aceste lucruri, vei fi aleasa lui. Sarcina ta este să îi demonstrezi bărbatului că ai un nivel ridicat de încredere în tine. Să nu îți fie frică să fii în ochii partenerului mai puternică decât el, Balanța tinde să aibă alături o femeie care va lua deciziile în locul lui.

Scorpionul

Cheia către inima bărbatului Scorpion sunt: complimentele, îmbrățișările și săruturile. Scorpionii preferă ca femeia să ia inițiativa în a-i arăta semne de atenție și afecțiune. Însă pentru a nu crea impresia că îți dorești doar o relație de scurtă durată, trebuie să depui efort să îl impresionezi cu ceva nou.

Săgetătorul

Săgetătorul simte nevoia să impună admirație. Uneori ideile lui vor fi prea departe de realitate, dar cu toate acestea trebuie să te arăți curioasă și interesată în tot ce spune el. Pentru a nu-l plictisi pe Săgetător, trebuie și tu să adopți o viziune asupra vieții mai idealistă.

Capricornul

Capricornii sunt serioși și concentrați pe scopuri clare în viață. Pentru ei, cariera este mult mai importantă decât aventurile romantice. Pentru a topi inima unui Capricorn trebuie să îi respecți libertatea și propriile planuri de viitor, înainte de a face unele comune.

Vărsătorul

Vărsătorii sunt, prin natura lor, adevărați inventatori. Ei vor fi atrași de tot ce este nou și inovator. Pentru început, nu îi permite Vărsătorului să se plictisească lângă tine. Însă aceasta nu înseamnă că trebuie să umpli pauzele din conversație cu istorii prostești sau glume proaste, mai bine ai cumpăra bilete la muzeu sau teatru.

Peștii

Peștii vor fi capabili de orice pentru iubita lor, însă doar în condițiile în care ei evaluează că ea merită acest efort. Ei sunt o fire foarte deschisă, sinceră și tratează orice relație cu seriozitate. Cu acest semn zodiacal nu trebuie să fii rea sau egocentrică, altfel el nu va ezita să renunțe la tine. Un mic șiretlic este să îi spui că el e unica ta iubire adevărată.