Iată ce trebuie să faci ca să-ți schimbi viața considerabil, în doar o lună de zile!

Este posibil să-ţi îmbunătăţeşti viaţa într-o singură lună? DA. Aici vei cunoaşte nişte paşi simpli pentru asta.

Prima săptămână: Curăţarea corpului şi a minţii

1. Trezitul dimineaţa devreme, aproximativ la ora 6. Atunci vei avea îndeajuns timp pentru tine, care mereu este insuficient pe parcursul zilei. Drept urmare – linişte şi pace spirituală.

Lenea, dorinţa de a dormi mai mult – nu indică mereu spre oboseală. Mai curând e un indicator al lipsei de motivaţie pentru viaţă.

2. Alimentaţia mai simplă. Pentru schimbările ce urmează vei avea nevoie de multă energie. Poţi să-ţi alegi independent tipul de alimentaţie care ţi se potriveşte mai bine. Un lucru însă este sigur: alcoolul şi toate produsele junk food nu îţi oferă nimic benefic. Cel mai bine ar fi să le excluzi din regimul tău alimentar şi să nu mănânci înainte de somn.

3. Sportul. Acesta este punctul forte. O minte sănătoasă poate fi doar într-un corp sănătos. Iar mişcarea, după cum se ştie, înseamnă viaţă. Opţiunile mele sunt: yoga, alergatul şi dansurile.

A doua săptămână: Curăţarea mediului şi a atmosferei

1. Curăţă mediul în care te afli! Aruncă tot surplusul. Şi aruncă pe bune, nu pune la păstrare în dulap. Trebuie să înţelegi că fiecare lucru, chiar şi cel mai mic, ocupă spaţiu.

2. Elimină anumite puncte din acel To Do List, care are deja ani buni. Învaţă engleza, cumpără rochia perfectă. Îndeplineşte toate promisiunile şi deliberează-te de presiunea din partea lor.

3. Alege mai bine oamenii de alături. Încheie relaţiile care nu au viitor. Termină comunicarea cu oamenii care îţi consumă energia. Învaţă să pleci de lângă cei care nu-ţi aduc decât emoţii negative.

A treia săptămână: Planuri, dorinţe, scopuri

1. Notează şi îndeplineşte planurile. Uneori unele idei se uită uşor. Însă nici aici nu trebuie să exagerăm. Cum am menţionat mai devreme, trebuie să păstrăm ordinea în toate.

2. Fă o listă cu cele mai îndrăzneţe dorinţe, cu cele mai mari vise. Această practică poate ajuta considerabil la materializarea acestora.

A patra săptămână: Lărgirea limitelor

1. Încearcă să trăieşti diferit. Schimbă cele mai mici detalii. Intră într-o cafeanea deschisă recent, mergi pe alt drum spre serviciu. Gustă un fruct exotic. Încearcă un tip de sport nou.

2. Ieşi din zona de confort. Priveşte direct fricile pe care le ai. Nu evita grupurile noi de oameni şi locurile necunoscute.

3. Odihneşte-te. Odihna fizică este un factor foarte important în îmbunătăţirea nivelului de trai.

Sursa :