fb

Iată ce trebuie să facă femeile înțelepte înainte să înceapă o relație

Ai avut deja câteva întâlniri și totul a mers perfect. Te gândești să începi o relație oficială, dar ai îndoieli.
Cel mai probabil ai suferit în relațiile precedente sau mult timp ai fost singură. Nu ți-a mers în dragoste.

Orice experiență negativă reduce șansele ca relația actuală să poată crește și asta pentru că nu știi cum să începi corect de data asta. Te gândești: dacă nu ne potrivim?

Teama ta pune capăt relației care încă nu s-a început cu adevărat.

Dacă ai întâlnit un bărbat bun și crezi că e posibil să ai o relație de lungă durată cu el, gândește-te doar la unele momente, înainte de a te implica.

Începe cu un moment important: asigură-te că ești sinceră cu tine însăți. Nicio femeie nu trebuie să se mintă de dragul unui bărbat, fie el și un prinț din poveste.

1. Ține minte: relațiile din trecut nu-ți determină viitorul.

Ce nu s-ar fi întâmplat în trecut, asta nu înseamnă că se va repeta și în viitor. Fostul te-a înșelat, dar nu înseamnă că actualul este la fel. Trebuie să înțelegi că sunt doi oameni diferiți, au caractere diferite și comportament diferit.

Mai mult, învățăm din relațiile eșuate. Gândește-te doar că noua relație poate fi începută de la zero.

2. Păstrează mereu libertatea.

O relație nu trebuie să fie singura resursă de fericire. Decide ce-ți place să faci mai mult – să citești sau să faci sport. Fă asta, fără a ține cont de altcineva. Acest lucru te va ajuta ăs te implici corect în relație, fără a deveni dependentă.

3. Să fii singură nu este o pedeapsă.

Nu înseamnă că ceva nu e bine cu tine. Până la urmă, să fii singură e mai bine decât să te întâlnești cu oricine. Atunci când ești cu cineva, nu ai garanția că e ultima relație. Dacă nu simți nimic, nu are rost să continui.

4. Nu te agăța de mărunțișuri.

Dacă te deranjează până și cele mai mici deprinderi ale omului de alături, niciodată nu vei puteasimți legătura emoțională puternică dintre voi. Nu există om care să nu aibă ceva deranjant. În același timp însă, același om poate avea ceva pentru care să-l iubești. Ține cont de lucrurile cu adevărat importante.

5. Iubește-te.

Advertisement

Dacă nu ești gata să te iubești așa cum ești, să-ți respecți deciziile și să-ți apreciezi valorile, nu are rost să începi o relație. Trebuie să-ți cunoști valoarea, pentru a putea aprecia și valoarea altor oameni.

Meriți tot ce este mai bun, dar nu uita că într-o relație sunteți doi oameni diferți. Doar dacă vă iubiți cu adevărat, lucrurile vor continua în direcția corectă.

Source :

goparadise