fb

Iată ce se întâmplă atunci când te îndrăgosteşti de VIAŢĂ, nu de OM

Mereu suntem în căutarea dragostei. Uneori această căutare pare a fi chiar o cursă în care doar punctul final contează. Dar oare nu ratăm esenţialul atunci când alergăm privind într-un singur punct?

Iată 12 lucruri pe care le vei cunoaşte din moment ce vei iubi VIAŢA, nu OMUL:

1. Afli de ce eşti pasionată cu adevărat

Iubirea este ceva uimitor, însă nu e unicul lucru minunat. Există atât de mult frumos în lume care trebuie cunoscut şi acceptat: arta, muzica, literatura, sportul, serviciul… şi astea sunt doar câteva. Din moment ce îţi vei iubi viaţa vei afla că sunt numeroase lucrur care îţi merită timpul şi energia.

2. Ajungi pe aceeaşi undă cu propriile dorinţe şi necesităţi

A te îndrăgosti de propria viaţă, înseamnă a înţelege ce îţi doreşti şi de ce ai nevoie. Asta înseamnă să te concentrezi pe propriile scopuri şi pe modalităţile de a le atinge.

3. Apreciezi relaţiile de care ai parte fără a suferi din cauza celor pe care ţi le doreşti

Aici nu ne referim doar la relaţiile de ordin romantic. Atunci când nu eşti obsedată să-ți găsești un iubit, acorzi mai multă atenţie familiei, prietenilor, oamenilor care cu adevărat merită să fie observaţi.

4. Călătoreşti, cunoşti oamenii, te cunoşti pe tine

Atunci când îţi iubeşti viaţa vrei să cunoşti cât mai multe. Vrei să vezi locuri noi, să guşti mâncare exotică. Cu toate astea, eşti în stare să apreciezi şi lucrurie pe care le ai şi locul în care te afli.

5. Te focusezi pe alte lucruri în viaţă

Atunci când nu te axezi pe ideea unei relaţii, acorzi atenţie altor lucruri frumoase: hobby-urilor, jobului, viitorului, etc.

6. Petreci mai mult timp FĂCÂND ceva, nu doar DORIND asta

Atunci când îţi iubeşti viaţa, o apreciezi. Nu vrei să cheltui un moment în plus făcând lucruri inutile sau care nu ţi-ar provoca plăcere.

7. Apreciezi sfaturile altora

Vrei să înveţi şi să creşti. Din acest motiv devii mai atentă la spusele celor din jur.

8. Ai mai mult timp pentru a aprecia lucrurile mărunte

Când nu simţi nevoia de a avea un partener, brusc observi frumuseţea apusului. Acorzi cele 10 minute pentru a privi cum îţi doarme animăluţul de companie. Chiar SAVUREZI cafeaua de dimineaţă.

9. Mereu tinzi spre mai mult şi mai bine

Lupţi pentru viaţa ta. Lupţi pentru visurile şi viitorul tău. Poţi aprecia ceea ce ai, dar este puţin, aşa că lucrezi pentru mai mult.

10. Petreci mai mult timp în afara celor 4 pereţi ai casei

Lumea din jur începe să prezinte mai multă valoare. Îţi plac plimbările. Îţi place să observi sunetele şi imaginile din jur.

11. Simţi cum eşti afectată de amintiri şi evenimente

Atunci când poţi să te simţi împlinit fără a fi într-o relaţie, percepi lumea altfel. Nu mai eşti o ipostază neutră şi impersonală. Nu aştepţi persoana care te va motiva să trăieşti cu adevărat.

12. Înveţi să te iubeşti pe sine

Centrul iubirii tale se schimbăde la o persoană la alta pe parcursul vieţii. E esenţial să înveţi să te iubeşti pe tine.

E firesc să te plasezi pe primul loc. Doar atunci poţi deveni cu adevărat fericită.

Advertisement

Învaţă să îţi iubeşti viaţa. Dragostea pentru altcineva va veni de la sine.

Source :

soulpost