Iată ce se întâmplă, atunci când în sfârșit îl vei lăsa să plece

Când îți vei da seama că ai lăsat în urma ta persoana care te bloca în trecut, cerul va fi pictat imediat cu cele mai frumoase culori. Vei simți cum aerul este oarecum diferit și chiar vei vărsa lacrimi de emoție…

Vei vedea că momentele de furtună au trecut, ploaia s-a oprit după ce a spălat toată durerea. Va apărea soarele și tot aerul din jurul tău se va lumina cu culoare dătătoare de viață.

Când îți vei da seama că ai lăsat în urma ta persoana iubită, dar nu ai primit nimic în schimb, te va durea. Durerea va crește în intensitate. Dar va urma vindecarea și inima îți va spune că totul va fi bine.

Când îți vei da seama că scapi de amintirile cu el, vei simți că zilele ploioase te fac să fii nefericită, tristă… Dar vei începe să fii mult mai atentă la sunetele, mirosurile, culorile din jurul tău. Îți vei aminti cum e să trăiești liber, cum e să ai emoții, cum e să zâmbești…

Îți vei da seama că îl lași să plece din inima ta.

Atunci vei simți ușurare. Vei înțelege că această despărțire îți va aduce doar beneficii și este darul Universului pentru tine. Fiecare zi va fi mult mai ușoară și mai luminoasă. Îți vei da seama că el nu ți-a oferit nimic bun în relația pe care ați avut-o.

Când îți vei da seama că îl lași să plece din sufletul tău, vei ieși din închisoarea în care ai rămas blocată din cauza lui. Sufletul tău va zbura din nou, va vrea să creeze.

La început, toate acestea îți vor părea ciudate, de parcă îți lipsește ceva. Dar vei înțelege că această ruptură a fost inevitabilă și necesară. Relația voastră nici nu a existat vreodată, pentru că în ea nu a existat încredere, respect, bucurii, iubire sinceră.