Iată ce fel de om merită să aştepţi!

Nu trebuie să te împaci cu prima ta iubire dacă ştii că nu mai aveţi nimic în comun. Nu trebuie să te împaci cu băiatul care nu a vrut să fie nimic serios între voi.

Nu trebuie să te împiedici de cei cărora niciodată nu le-a păsat de tine. Nu te conforma cu jumătate de iubire. Niciodată. 

Aşteaptă-l pe cel care va lupta pentru tine.

Care nu te va lăsa să fugi din frica de a nu-l pierde. Care te va lua de mână şi îţi va spune cu certitudine că nu va fugi nicăieri.

Aşteaptă-l pe cel care nu doar te doreşte, dar care vrea şi să te sărute, să te îmbrăţişeze. Care vrea să te facă fericită. 

Aşteaptă-l pe cel care are ochii blânzi şi sufletul curat. Care vorbeşte cu dragoste şi te atinge cu tandreţe.

Aşteptă-l pe cel cu care te poţi contra, fără să îţi fie frică că vă veţi despărţi. Cu care să poţi experimenta momente bune, dar şi grele. Pe cel care te va motiva să devii mai bună: pentru el, dar şi pentru sine. 

Aşteaptă-l pe cel care va aprinde focul în inima ta doar gândindu-te la el.

Pe cel cu care vei zbura până la nori. Pe cel care îţi v deschide lumea din nou. Care te va face să-i vezi părţile frumoase.

Aşteaptă-l pe cel care îţi va iubi defectele şi va dori să îţi cunoască secretele. Care te va admira în ciuda tuturor imperfecţiunilor. 

Aşteaptă-l pe cel, în ale cărui cuvinte vei putea avea încredere. Care va deveni omul tău.

Aşteaptă-l pe cel care îţi va umple inima de fericire şi bucurie. Care va promite să rămână şi se va ţine de cuvânt. Care îţi va transforma viaţa în ceva la ce nici nu ai visat vreodată.

Fii răbdătoare. Aşteaptă-l pe cel care te va iubi cu adevărat şi cu care vei trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Sursa :