Iată tot ce ai pierdut, atunci când i-ai spus „Adio”

Ți-ai pierdut iubita. Ai pierdut-o pe cea care îți era alături când îți era extrem de greu. Și mai ales – pe cea care îți era alături, chiar și când făceai atât de multe greșeli…

Ai pierdut întruchiparea blândeții și pasiunii. Era atât de frumoasă, atât de sinceră, atât de tandră. Era a ta. Acum nu mai e.

Ți-ai pierdut partenera. Cea care era să rămână lângă tine, chiar dacă era să-i fi arătat cele mai întunecate părți ale sufletului tău. Ți-ai pierdut partenera care aspira să-ți dăruiască toată lumea ei lăuntrică.

Ea nu ți-ar fi permis niciodată să cazi. Ea nu te-ar fi lăsat singur, fără să-ți ofere tot ajutorul lumii. Nu te-ar fi rănit sau trădat. Era să-ți rămână loială până la ultima suflare.

Când ți-ai luat rămas bun, ți-ai pierdut cel mai bun prieten. Ai pierdut femeia care te-ar fi susținut și te-ar fi iubit din tot sufletul, în cele mai grele perioade ale vieții. Femeia care te-ar fi strâns de mână și te-ar fi sărutat atunci când era să fii desperat. Femeia care ți-ar fi șters lacrimile în perioadele de regres spiritual.

Ai pierdut prietenul cu care era să te simți copil și la 60 de ani. Prietenul care ar fi băut cafea cu tine la miez de noapte și care ar fi crezut în toate aspirațiile tale.

Ai pierdut un visător. Cea care te-ar fi îndemnat să nu te dai bătut și să-ți urmezi până la urmă toate scopurile. Cea care te-ar fi inspirat în fiecare zi să devii o persoană mai bună. Cea, pe a cărei piept puteai adormi în liniște, uitând de toate suferințele lumii.

Ai pierdut-o pe cea care trebuia să fie a ta pentru veșnicie.

Ai pierdut-o. Iubita ta, partenera ta, cel mai bun prieten și un visător înflăcărat. Ai pierdut tot cea aveai mai scump și acum tot ce ai e doar senzația că ai fi putut trăi o viață mai frumoasă…

Ai grijă să nu pierzi omul tău drag.

Sursa :