Iată care sunt cele mai bune soții, potrivit semnului zodiacal

Femeia este izvorul energiei pozitive, al gândurilor bune, al vieții trăite cumpătat și înțelept. Alături de un bărbat potrivit, ea construiește o lume unică, pentru doi oameni care se pot regăsi. Iată care sunt cele mai bune soții, potrivit semnului zodiacal:

Taur

Este femeia care aduce într-o relație frumuseţe, valoare, farmec. Vocea și privirea îi sunt calme, relaxate, pline de iubire. Cu această femeie ai despre ce să vorbești, te ascultă și te înțelege. Are un fel de a fi cuceritor, dependent chiar.

Este iubitoare atât timp cât în raport cu ea există o atitudine corectă. Nu va permite nimănui să o jignească, să o atace nefondat, să o critice fără rost. Dacă simte că acolo este locul ei, lângă acel bărbat, devine un partener de viață perfect.

În casa unei femei Taur vei găsi mereu ordine, stil, mult rafinament. Va adora să primească oaspeți, să facă pe toată lumea să se simtă bine. Partenerul va fi un om fericit alături de ea, admirând rolul de mamă, de soție, de iubită.

Este o prietenă foarte bună pentru omul de alături. Este femeia care vine alături, gata să înțeleagă ce se ascunde dincolo de cuvinte. Va respinge falistatea, rolurile jucate din interes. În timp, devine un exemplu de dragoste sinceră și devotament.

Rac

Femeia Rac este un familist convins. Ea va face tot posibilul ca oamenii dragi de lângă ea să se simtă bine. Se va implica emoțional în viața fiecăruia, va trăi povestea lor, va suferi la fel de mult sau se va bucura la fel de tare.

Este extrem de fidelă, dar așteaptă același lucru de la partener. Nu va trăda niciodată, dacă știe că acasă există liniște, echilibru. Atunci când apar instabilități, nu critică și nu judecă. Insistă pentru comunicare sinceră, pentru clarificarea lucrurilor.

În familie, femeia Rac se va simți cel mai bine. Alături de soț și de copii, va construi o lume echilibrată, acolo unde este și prieten, și partener, și mamă minunată.

Vărsător

Femeia Vărsător are un spirit de observație unic, un farmec special, mereu alături de oameni inteligență. Se evidențiază prin felul în care se îmbracă și se machiază. Au o capacitate de a se adapta foarte ușor la diferite situații complicate.

Intuiția femeii Vărsător este de invidiat. Au nevoie de un partener care le va înțelege și le va accepta așa cum sunt, atunci inima lor va îmbrățișa iubirea și va oferi de zeci de ori mai mult. Nu le place să fie geloase, critice.

Va alege un partener pentru sufletul său, nu pentru situația sa materială. Va alege devotamentul, prietenia, curajul de a merge mai departe. Nu are nevoie de supraveghere totală, dar nu va putea ierta trădarea.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt frumoase, energice, misterioase, sigure pe sine. Ele iubesc la nebunie aventura, călătoriile, riscul. Nu le este frică de proiectele complicate, de provocări. Forța interioară le ajută să nu cedeze atât de ușor.

Ea vrea ca emoțiile sale să fie înțelese. Va oferi protecție oamenilor dragi, în mod special copiilor. Îi va învăța ce înseamnă corectitudinea, încrederea în sine. Le va oferi de fiecare dată sfaturi bune și corecte.

Pentru soț, este un partener fidel și iubitor. Îl susține în carieră, în realizarea visurilor. Simte omul de alături, iată de ce partenerul va fi dispus să vorbească despre lucruri complicate.

Sursa :