Iată care sunt cele mai perfecte soții, potrivit semnului zodiacal

Femeia întruchipează frumuseţe, sinceritate şi pasiune. O astfel de femeie ar fi o soţie ideală. Haideţi să vedem care ar fi cele 3 soţii care, potrivit zodiei acestora, sunt cele mai perfecte:

Vărsător

Femeia născută sub acest semn este înzestrată cu spirit de observaţie, cu farmec şi drăgălăşenie..Posedă un fizic de invidiat şi deseori este remarcată în compania oamenilor frumoşi şi inteligenţi.

Multor Femei-Vărsător le este caracteristic modul de a se îmbrăca neobişnuit. Pot îmbrăca o haină simplă sau una la modă, vor arăta la fel de bine. La fel procedează şi în materie de coafuri, reuşind să se evidenţieze de ceilalţi. Femeilor din această zodie le este uşor să se adapteze oricăror situaţii şi condiţii, având o intuiţie de invidiat. Se spune că Vărsătorii au darul de a prevesti evenimentele care vor urma.

Nu mulţi pot înţelege de ce femeile din zodia Vărsător procedează într-un anumit mod, pentru asta este nevoie ca cel de alături să fie pe aceeaşi lungime de undă. Încrederea în viitor nu împiedică Femeile-Vărsător să fie visătoare şi uneori chiar leneșe. Dar în cele mai multe cazuri iubesc să îşi facă lucrul cu dăruire, chiar sunt foarte pedante. Sunt foarte răbdătoare, iar gelozia o văd ca pe o prejudecată. Bărbatul va fi ales de această Femeie-Vărsător nu pentru situaţia materială sau succesul din carieră. Mai mult, va conta faptul ca acea persoană să îi fie devotată şi un bun prieten.

Nu îşi va urmări soţul, nu va fi chinuită de suspiciune. Dar nu va ierta niciodată trădarea. Este persoana care iubeşte să aibă casa plină de oaspeţi şi să fie înconjurată de atenţie. Nu îi place să îşi exteriorizeze emoţiile, mai ales în cazul apariţiei unui copil, dar îşi va proteja copiii şi vor fi pentru ea unici şi individuali.

Taur

Este femeia care întruchipează frumuseţe, prospeţime, graţie, farmec.Întotdeauna are privirea liniştită, la fel şi vocea. Este o bună ascultătoare, o interlocutoare plăcută, cu un simţ bun al umorului, nu va permite în adresa ei remarci grosolane. Posedă un farmec excelent.

Femeia-Taur este visul oricărui bărbat. Este o minunată parteneră de viaţă, nu pretinde la poziţia de lider în familie. Totodată, nu iubeşte să fie înjosită şi se poartă mereu cu demnitate. Îşi vede menirea în a fi o bună mamă pentru copiii săi, o bună soţie pentru soţ şi o gospodină desăvârşită. În casa Femeii-Taur mereu este ordine, totul este amenajat cu rafinament şi stil. Uşile casei sunt mereu deschise pentru familie şi prieteni.

O mare importanţă în viaţa Femeii-Taur o au copiii. Ea îşi dedică tot timpul lor, înconjurându-i cu iubire şi afecţiune. Pentru copiii săi devine o prietenă şi un confident adevărat. Le oferă un bun exemplu de dragoste şi devotament.

Scorpion

Frumuseţe, energie, mister, determinare… Lista poate continua. Aceste atribute o caracterizează pe Femeile-Scorpion. Iubesc riscul, aventura, călătoriile şi proiectele grele. Are multe încercări în viaţă de trecut, dar anume forţa fizică, cât şi cea interioară o ajută pe Femeia-Scorpion să nu cedeze. Nu lasă mâinile în jos, nu îşi pierde încrederea în sine.

Sufletul unei femei din zodia Scorpionului este mereu plin de dorinţe şi idei, de aceea are mereu nevoie ca sentimentele să îi fie înţelese. Casa ei este mereu îngrijită şi curată. Este locul în care, intrând, te simţi foarte confortabil. Femeia-Scorpion devine o bună mamă, care dezvoltă în copilul său încrederea în sine, vitalitatea. Ea este o bună cunoscătoare a naturii umane, anume acest fapt o ajută în educarea copiilor. Este cea care oferă sfaturi bune, rezolvă probleme imposibil de rezolvat.

Pentru soţul său, Femeia-Scorpion devine partener şi prieten. Cariera soţului pentru ea este foarte importantă, de aceea îl susține în toate. Este o soţie devotată.

Sursa :