Iată care sunt cei mai fideli bărbați, potrivit semnului lor zodiacal

Care semn al zodiacului este cel mai devotat şi în care nu trebuie să ai încredere? Fiecare femeie visează să îşi găsească un bărbat, care să fie unicul şi cu care să-şi petreacă restul zilelor.

Timpul petrecut în căutarea acestui tip de bărbat ocupă o parte insemnată din viaţa noastră. Haideţi împreună să vedem care este acel semn al zodiacului, cel mai devotat unei singure femei:

Gemeni: un mister total

Gemenii, în principiu, sunt persoane reci. La început de relaţie sunt foarte curioşi să vă cunoască cât mai bine. Dar vine un moment când Gemenii se închid în sine. În acel timp, ei analizează relaţia voastră. Dacă înţeleg că relaţia este una confortabilă şi profitabilă, atunci ea va continua. Dacă nu, atunci îşi vor căuta un nou obiectiv. De aceea, de regulă, ei sunt foarte instabili. Asta nu înseamnă că alături de bărbaţii gemeni nu e bine să ai o relaţie, doar că e bine să le cunoşti trăsăturile caracterului.

Berbec: inimă pasională

Dacă bărbatul-Berbec s-a îndrăgostit, înseamnă că sunteţi o norocoasă: el este foarte romantic şi sentimental. Berbecii sunt foarte devotaţi, siguri de sentimentele şi senzaţiile lor pe care le simt în acel moment. Bărbatul berbec este un cuceritor. Va fi un bun apărător, un soţ iubitor şi devotat, un tată bun. Totuşi uneori se poate lăsa cucerit de senzațiile tari.

Peşti: sinceritate şi senzualitate

Bărbaţii peşti sunt buni, visători, empatici. Viaţa cu ei este liniştită, frumoasă şi fericită. Ei sunt cei care cântă serenade, citesc poezii. Au şi o parte mai puţin plăcută: nu îşi exteriorizează emoţiile şi sentimentele. Aleg mai degrabă plăcereaintimă. Dar în viaţa de cuplu fac totul pentru familie.

Vărsător: libertate și iar libertate

Vărsătorii nu sunt obişnuiţi să ceară, aşa că, dacă vă doriţi o relaţie cu ei, faceţi primul pas şi ei vă vor ieşi în întâmpinare. Vărsătorii au încredere în partenerul de viaţă, nu îl controlează şi deseori merg la compromis. Cât ar suna de bizar, partenerul de viaţă crede că vărsătorul face mai multe pentru alţii, decât pentru familie.

Taur: cel care rareori îşi pierde raţiunea

Bărbaţii taur de regulă sunt mai închişi în sine. Dar sentimentele le sunt foarte puternice. Mai sunt și tauri foarte insistenţi. Vor fi gata de orice pentru a-şi atinge scopul. Dacă aţi văzut în ochii lor dorinţă, să ştiţi că pentru ei sentimentele sunt la fel de puternice şi dacă s-au îndrăgostit, v-a mers foarte tare. În dragoste taurii sunt foarte atenţi, pasionali, iar dacă s-a ajuns l-a căsătorie, înseamnă că alegerea lui a fost făcută conştient şi vrea în schimb să primească devotament şi reciprocitate.

Rac: minunat, dar foarte nervos

La prima vedere, bărbatul rac este cel mai devotat şi iubitor. Totuși, racii caută confort maxim doar pentru sine. Întotdeauna găsesc câte o explicaţie pentru orice, chiar dacă sunt vinovați. Uneori, racii sunt neserioşi în relaţii.

Fecioară: practici şi un bun sprijin

Bărbaţii fecioară nu sunt atât de simpli. Nu le place să danseze, să citească romane. Totdeauna analizează şi sunt atenţi la detalii. Pot ţine minte ce aţi vorbit, cum v-aţi îmbrăcat, cum v-aţi comportat. Sunt selectivi şi foarte greu de mulţumit. Relaţii de scurtă durată nu au, pentru că trăiesc cu frica de a nu eșua.

Scorpion: iubitul perfect

Se spune că anume scorpionii sunt cei mai buni în pat. Cu cât e mai inaccesibilă femeia, cu atât ei sunt mai interesaţi de ea. Cheia spre sufletul unui scorpion trebuie câștigată în timp. Atunci când se căsătoreşte, este cel mai fidel familiei.

Leu: regele animalelor?

Bărbatul leu poate fi uşor de recunoscut: are un corp puternic (sau tinde spre asta), este bine îmbrăcat. Deci este materialist. Dar este şi foarte darnic. Poate renunţa uşor la o femeie dacă ea se simte mai superioară decât el, dacă este întrecut pe plan profesional şi dacă simte că este condus în relaţie.

Balanţă: sub protecţia lui Venus

Bărbaţii balanţă sunt cinstiţi, atenţi, buni prieteni şi buni parteneri. Nu sunt luptători, dar dacă situaţia cere, se descurcă de minune. Le place să ofere atenţie, iar în schimb aşteaptă laudă, atenţie şi admiraţie. Sunt adepţii stabilităţii şi sunt foarte echilibraţi.

Săgetător: și la capătul lumii e Săgetător

Numele semnului zodiacal corespunde cu cel pe care îl poartă. Bărbaţii săgetător sunt nişte experimentatori pe viaţă. Nu contează ce descoperă, important să participe în acest proces. Vor să încerce totul. Se căsătoresc atunci când înţeleg că femeia ideală nu există.

Capricorn: stabilitate

Capricornii se îndrăgostesc greu. Iar dacă o fac, dragostea lor este de durată. Nu îşi arată mereu sentimentele, dar asta nu îi împiedică să formeze relaţii frumoase şi puternice. Dacă bărbatul capricorn s-a îndrăgostit, femeia poate fi sigură că e pentru totdeauna. În căsnicie este practic, cumpătat şi muncitor.

Sursa :