Iată care este cel mai potrivit tatuaj, conform semnului tău zodiacal

Fie că ai deja un tatuaj, fie că te gândești să îți faci unul, trebuie să tratezi cu seriozitate acest lucru. Pentru că până la urmă nu poți să ștergi cu apă un tatuaj. Mai ales că persoanele care au deja un tatuaj spun că dacă alegi unul potrivit, acesta îți poate schimba viața.

Îți propun să alegi un tatuaj în dependență de caracterul tău, individualitatea, raportându-te la semnul tău zodiacal.

Berbec

Ai nevoie de un tatuaj care să scoată în evidență hotărârea și curajul tău. Berbecul trebuie să se gândească să își facă un tatuaj în formă de săgeată sau mai multe săgeți. Ele au o traiectorie fixă și se mișcă cu viteză într-o direcție anume. De asemenea, îți este potrivit și un tatuaj cu o albină, care simbolizează iubirea pentru muncă, libertatea și productivitatea.

Taur

Persoanele născute sub zodia Taur sunt foarte sensibile și se pot bucura adevărat de momentele fericite ale vieții. În calitate de inspirație poți să îți tatuezi un palmier. El simbolizează un premiu pentru munca și efortul depus. De asemenea, Taurii sunt foarte romantici și cea mai sensibilă zonă a corpului acestora este gâtul. Gândește-te asupra unui tatuaj în formă de inimă în această zonă.

Gemeni

Gemenii sunt niște persoane flexibile, care sunt gata oricând să își părăsească zona de confort, în favoarea experimentării unor lucruri noi. Păsările, penele, aripile – acestea sunt simbolurile care îți accentuează spiritul liber, refugiul în vise și predilecția pentru necunoscut.

Îți place să analizezi toate situațiile din diferite puncte de vedere, de aceea poți să îți faci un tatuaj care combină mai multe stiluri.

Rac

Racii țin la tradițiile de familie și valorile acesteia și prețuiesc confortul și liniștea. Ca să poată să iubească viața, Racii au nevoie de stabilitate și de încrederea în ziua de mâine. Schimbările îi pot ”paraliza”.  Le-ar fi potrivite tatuajul unei inimi, a unui nume sau a diagramei bătăilor inimii. De exemplu, Selena Gomez, care este zodia Rac, are tatuat numărul 1976 – care este anul nașterii mamei sale.

Leu

Leul este o persoană carismatică, care se simte bine când primește atenția celor din jur. Caracterul puternic și siguranța pe sine a Leului poate fi evidențiată printr-un tatuaj de coroană sau a unui leu. Cara Delevingne are un astfel de tatuaj pe deget. Tu decizi unde să îl faci pe al tău!

Fecioara

Fecioara este perfecționistă și are tendința să analizeze toate detaliile. Fecioarei i-ar fi potrivit un tatuaj geometric, cu linii care se intersectează. O altă opțiune ar fi un citat inspirațional, care te vor motiva în cele mai dificile momente.

Balanța

Fetele-balanță țin la prietenie și relații, de aceea pentru ele ar fi recomandate tatuajele făcute în pereche. Fie că îți vei face tatuaj identic cu al iubitului, prietenei sau mamei, fie nu, el îți va încălzi sufletul de fiecare dată.

Scorpion

Pasiunea este cuvântul cheie în viața unui Scorpion. În acest sens, un tatuaj în form unui trandafir te poate ajuta să îți manifești emoțiile și dorințele. Pe lângă acest fapt, Scorpionul are o tendință spre latura sa neagră, în care este ascunsă puterea sa. În acest sens, Scorpionul poate să își facă un tatuaj secret.

Săgetător

Săgetătorii sunt pasionați de călătorii și petreceri. Ei sunt întotdeauna pregătiți pentru o nouă aventură. Alegerea optimă pentru un Săgetător ar fi un tatuaj cu tematica călătoriilor. Poți să îți tatuezi coordonate geografice, fie all orașului tău preferat sau a locului de care sunt legate cele mai frumoase amintiri.

Capricorn

Depui un efort extraordinar ca visurile tale să devină realitate și nu cedezi în fața obstacolelor. Ți s-ar potrivi tatuaje cu niște inscripții, care să îți exprime personalitatea. Alege niște expresii care îți vor desemna puterea, curajul și încrederea ta.

Vărsător

Ești un o persoană idealistă. Vrei să faci această lume un loc mai bun, începând cu tine. Ții la oameni și la planeta Pământ, de aceea alege niște tatuaje care vor face referință la energia vieții, ca o mandala sau un lotus. Sunt actuale și tatuajele care reprezintă frumusețea naturii.

Pești

Este foarte dificil să constrângi libertatea unui Pește. Peștii sunt visători, romantici, cărora uneori le este dificil să accepte realitatea. Unicornii, fluturii, sau stelele ți s-ar potrivi perfect.

Sursa :