Cel mai mare secret al fericirii noastre: îl ignorăm în fiecare zi

La 35 de ani percepi lumea altfel decât o înțelegeai 10 ani în urmă.

Cea mai importantă lecție: odată cu vârsta crește răbdarea și rezistența.

Oare câte probleme am putea evita dacă am da dovadă de puțină răbdare? Atunci când nu răspunzi imediat când ești învinuită de ceva. Atunci când nu suni pe bărbatul care nu manifestă interes.

De obicei se întâmplă astfel: scrii un mesaj plin de furie sau telefonezi și vorbești agresiv. Apoi regreți. Știi că puteai rezolva această situație mult mai bine.

Este greu să mizezi pe logică atunci când fierb emoțiile. Dar este important ca tu să fii persoana care îți va zice ”STOP” în momentul necesar.

Pe lângă muncă asiduă asupra propriei personalități această abilitate necesită și timp.

Te vei trezi odată și vei simți un calm puternic care te domină. Atunci vei ști că ceea ce este menit să fie al tău, va fi al tău.

Atunci vei fi convinsă că nu fiecare lucru are puterea de a te întrista, iar lacrimile tale nu trebuie irosite în zadar.

A ști să aștepți este secretul fericirii. Marele secret. Nu te mulțumi cu prima variantă care îți vine în cale. Nu te dedica primei persoane care îți acordă atenție. Nu spune primul lucru care îți vine în cap.

Decizia corectă vine doar atunci când ești calm, atunci când gândești la rece.

Ai putea să te întrebi cum rămâne cu inteligența emotivă. Oare ea nu este extrem de importantă? Ba da. Emoțiile trebuie prețuite, dar nu supraapreciate.

Rezistența și răbdarea dau naștere stimei de sine, este important să nu uiți acest lucru.

Sursa :