Iată 9 întrebări perfecte pentru prima întâlnire, care-l vor fermeca și vor crea chimie între voi

Prima întâlnire mereu e un eveniment emoționant. Sunt atât de multe lucruri de care trebuie să ții cont. Totodată, vrei să cunoști cât mai bine persoana în cauză. Iată 9 întrebări care sunt perfecte pentru primul rendez-vous.

1. Care e serviciul visurilor tale?

De regulă întrebăm doar: „cu ce preferi să te ocupi?” Asta îl face pe partener să se axeze pe discuții cu referire la serviciul actual. Cel mai bine ar fi să întrebi despre lucrurile de care într-adevăr este pasionat.

2. Care carte recent citită te-a impresionat?

Asta va arăta subiectele de care e preocupat partenerul tău. De fapt, nu e neapărat să-l întrebi despre o carte. Poate fi vorba despre un articol de ziar sau o postare online.

3. Ce așteptări ai de la noii cunoscuți?

E bine să clarifici din start ce așteptări aveți ambii de la această relație. Astfel pot fi evitate situațiile neplăcute.

4. Ai frați, surori?

E o întrebare destul de generală, dar ea pornește discuțiile despre familie și educație. Vei putea înțelege mai ușor cu ce om ai de a face.

5. Cât timp nu ai avut o relație?

Desigur, nu e cazul să va aprofundați în discuții despre foști și foste. Aceste dialoguri sunt nepotrivite și provoacă disconfort ambilor. Dar îți va fi mai ușor să înțelegi cât de des își schimbă partenerii. Următoare întrebare poate fi „Care a fost cea mai durabila relație a ta?”

6. Dacă ai avea șansa să iei cina cu oricare 3 personalități, pe cine ai alege?

Poate că întrebarea nu mai e chiar atât de originală, dar e de folos când vrei să înțelegi preferințeleceluilalt.

7. Care e cel mai frumos loc pentru a călători?

Multor oameni le place să vorbească despre locurile preferate. O astfel de întrebare va stârni doar emoții pozitive.

8. Ce planuri ai pentru weekend?

Scopul întrebării nu este invitația la o nouă întâlnire, ci cunoașterea persoanei și modului în care își petrece timpul liber. Deși, dacă ai rămas cu o impresie plăcut în urma rendez-vousului, seara poate fi repetată.

9. Ne revedem săptămâna viitoare?

Dacă ți-a plăcut persoana în cauză, nu e cazul să amâni revederea. Stabiliți o nouă zi în care veți putea petrece timpul împreună.

Sursa :