4 gesturi dureroase ale omului drag, care-ți spun că nu te mai iubeşte

Se întâmplă să fim implicaţi într-o relaţie unde iubirea nu este reciprocă. Este posibil să nu ne dăm seama de acest lucru şi atunci iubim orbeşte un om căruie nu-i pasă de relație. Iată 4 indicii care te vor ajuta să afli realitatea:

El nu iniţiază nimic

Când oamenii sunt îndrăgostiţi, ei vor să comunice cât mai mult. E firesc ca în anumite perioade cineva o să apeleze şi să scrie mesaje mai mult decât celălalt partener. Dar totuşi există o limită.

Dacă partenerul tău nu arată iniţiative în acest sens, e un semnal de alarmă. Astfel îți dai seama că lucrurile s-au înrăutăţit între voi.

El nu manifestă sensibilitate

Cum îşi exprimă sentimentele? Când oamenii se iubesc, ei tind să petreacă mai mult timp timpul unul cu celălalt, pentru a-şi descoperi romantismul lăuntric. Când el te-a sărutat, te-a îmbrăţişat sau ţi-a dăruit flori ultima dată?

Când ţi-a spus că te iubeşte fără a avea vreun motiv sau vreun scop ascuns? Dacă nu arată niciun fel de iniţiativă în acest sens, atunci cel mai probabil a devenit rece faţă de tine, deci ține cont şi de acest moment.

El s-a distanţat

Simţi cum el se gândeşte la altceva sau la altcineva. Deşi trăiţi aceeaşi realitate, nu sunteţi cu adevărat apropiaţi. Într-o relaţie sănătoasă, partenerii simt ostilitatea iubiţilor şi chiar pot să-i explice motivul.

El te ascultă când îi vorbeşti? El iniţiază un dialog? El e mereu neinteresat? Este cel mai bine să-i dai puţin spaţiu şi să vezi cum va reacţiona. Aşa va fi cel mai corect.

El nu este onest cu tine

Sinceritatea este fundamentul oricărei relaţii. Cel care te iubeşte cu adevărat va fi onest cu tine, indiferent de gravitatea circumstanţelor. Da, unii ascund detalii neînsemnate pentru a păstra armonia în cadrul cuplului.

Dar dacă îi adresezi o întrebare partenerului, iar el refuză să răspundă și pare stresat, atunci pot exista doar două motive: frica de a te răni sau indiferenţa lui. În orice caz, acesta este deja un motiv de a analiza relaţia.

Sursa :