11 mărunțișuri pe care el neapărat le va remarca la tine, chiar dacă-ți pare că nu este așa

Deseori ni se pare că bărbaţii snu sunt prea atenți şi nu observă nimic, în afară de aspectul nostru fizic. Totuşi, trebuie să ne dăm seama că după tăcerea lor, aparent naivă, se ascunde o analiză a multor lucruri, de care nici nu ne dăm seama. Iată câteva dintre ele:

1. Personalitatea ta

Anume acest factor va influenţa, ulterior, asupra dorinţei lui de a iniţia o relaţie serioasă cu tine. Nu uita că el nu îşi va dori un viitor alături de o femeie meschină, agresivă. De aceea, e bine să continui să lucrezi asupra ta, chiar dacă îţi pare că el te consideră perfectă.

2. Manichiura ta

Deseori, asociem manichiura cu un trend al modei sau cu o tentativă de a impresiona celelalte femei, cu un design de unghii nou. Dar nu uita că manichiura este un indicator direct despre maniera ta de a avea grijă de propriul tău aspect fizic. Aşa că, fii sigură el observă acest lucru, ori de câte ori uiţi să te duci la salon, chiar dacă pare indiferent faţă de acest lucru.

3. Starea ta financiară

Deşi poate părea neutru când vine vorba de acest subiect, totuşi, el este foarte atent la serviciul, ambiţiile şi salariul tău. Indiferent dacă câştigi mai mult sau mai puţin decât el, asta ar putea fi o problemă pe viitor.

4. Cât de fericită eşti

Nimeni nu vrea să-şi petreacă viaţa cu o pesimistă suferindă, care ar vedea, întotdeauna, doar partea goală a paharului.

5. Respectul tău faţă de tine însăţi

Bărbaţilor le place să ne flateze cu complimente, dar dacă partenera lui se plânge 24/24 pe complexele ei, iar el trebuie să o convingă cât de minunată este, acest lucru depăşeşte orice limită. De aceea ai grijă nu doar de lucrurile pe care i le spui, dar şi de măsura în care i le spui.

6. Simţul stilului

Nu e vorba neapărat de modă sau de trenduri costisitoare, ci de maniera ta de a alege şi de a combina lucrurile. Iniţial, acest lucru pare lipsit de valoare, dar de fapt, el joacă un rol foarte important, atât la prima lui impresie despre tine, dar şi la ulterioara analiză detaliată a aspectului tău fizic.

7. Cât eşti de sociabilă

Deşi bărbaţii nu țin mare cont de acest detaliu, pentru ei este foarte important ca partenera lor să aibă o viaţă socială activă, să aibă mulţi amici, cunoscuţi, pe care și el le-ar putea cunoaşte. Acest lucru arată dacă ea este sau nu o personalitate independentă şi calitativă.

8. Cât de conştiincioasă eşti

Când partenerul te analizează dacă eşti sau nu destul de potrivită în calitate de prietenă sau soţie pentru el, el va atrage o atenţie deosebită laturii tale pragmatice. Aşa că raţionalizează-ţi şi oraganizează-ţi viaţa pe deplin!

9. Zâmbetul tău

Bărbaţii adoră optimismul, zâmbetul şi maniera specifică de a se râde a femeilor. Iată de ce femeile fericite au un succes deosebit printre bărbaţi.

10. Mirosul tău

Majoritatea bărbaţilor au o memorie olfactivă foarte dezvoltată. Ei ”înnebunesc” de la miresme şi arome plăcute şi îşi amintesc de ele, chiar şi după ce vă despărţiţi.

11. Cât eşti de deschisă pentru iubire

Bărbaţii observă cât eşti de deschisă şi pregătită pentru o ulterioară relaţie cu ei. De aceea, am şi vorbit mai sus despre modul de exprimare a temperamentului, zâmbetul, aspectul fizic pe care il prezinţi şi multe alte detalii, care până la urmă formează atitudinea ta faţă de el şi faţă de o relaţie amoroasă posibilă.