Iată 10 semne evidente că trebuie să fugi de el: cât mai repede, cât mai departe!

Sunt semne pe care nu poți să le ignori. Gesturi, acțiuni, trăsături de caracter, cuvinte: dacă le remarci la el, fugi cât mai departe.

El nu se ține de cuvântul

La etapa începătoare a oricărei relaţii, este foarte simplu să ne dăm seama cât de implicat şi responsabil este partenerul nostru în relație. Aceasta se manifestă prin pierderi de memorie constante, prin lipsa de iniţiativă de a organiza ceva, prin refuzul de a apela primul, cu scopul de a rezolva un conflict. Dacă responsabilitatea lui există, atunci o vei simţi imediat, iar dacă nu, atunci trebuie să te întrebi unele lucruri.

El este nepoliticos 

Acest lucru nu trebuie să fie neapărat raportat la tine. Dacă nu este amabil cu membrii familiei sale, cu femeia de serviciu sau cu un subordonat de la muncă, asta deja e o problemă. Comportamentul lui cu ceilalţi relevă atitudinea lui faţă de viaţă. Chiar dacă el e super amabil cu tine, dar nepoliticos cu ceilalţi, atunci crede-mă – totul e mult mai complicat decât pare.

El îşi vorbeşte de rău fostele

Trebuie să înţelegi că e imposibil ca fiecare dintre aceste femei să fi fost atât de dezastruoase, precum el le descrie. În plus, actul descrierii foştilor, în general, nu se înscrie în etichetă. Ţine cont de faptul că în viitor o spă fii un alt obiect al „dezamăgirii” lui.

El nu respectă femeile

Un om cult şi conştient de valoarea afirmaţiilor sale niciodată şi sub nicio formă nu va înjosi sau descrimina femeile. Disrespectul femeilor este o premisă a misoginiei. Nimeni nu şi-ar dori să-şi trăiască viaţa cu o astfel de persoană.

El încearcă să te controleze

Dacă el, în mod constant, te bombardează cu întrebări de tot genul şi te presează să-i explici fiecare pas şi direcţie a ta, atunci fugi de el! Alături de o astfel de persoană niciodată nu vei fi fericită.

El îţi controlează finanţele

El numără câte căni de cafea ai băut şi câte rochii ţi-ai cumpărat. El te întreabă suma concretă a salariului tău. El te impune să munceşti, în momentele când te vede odihnindu-te. Toate acestea şi multe altele de acest gen sunt un semnal de alarmă a unei ulterioare probleme.

El e indiferent faţă de toate lucrurile

Partea cealaltă a monedei este atunci când el nu manifestă niciun interes faţă de relaţia, în care e implicat. Chiar dacă lucrurile sunt pline de pasiune alături de el, asta nu-ţi schimbă comportamentul. Genul acesta de atitutine este oribil. El te va distruge, într-un mod pasiv.

L-ai prins minţindu-te

Aici nu e vorba de ceva permanent, ci de câteva cazuri consecutive, în care el a pierdu firul pseudoadevărului său şi s-a dat de gol. Aceste indicii subtile îţi vorbesc despre lipsa lui de onestitate, dar şi de o eventuală infidelitate.

L-ai prins cu o altă femeie

Nu se ia în consideraţie dacă nu erau în pat, nu-i aşa? Indiferent de pasiunea din ochii lui, care se stinge când e cu tine, indiferent de privirile lungi către femeile de pe stradă şi desigur, indiferent de istoriile lui despre femeile impresionante pe care le-a cunoscut astăzi. Toate acestea nu contează deloc…

El consumă prea mult alcool

„Dar cine nu o face, din când în când?”-vei întreba tu. Dar nu uita că există limite.

Sursa :