fb

Ia-ți o femeie pe care înaintea ta a iubit-o un prost

Ia-ți o femeie care a avut lângă ea un prost, care nu a știut să o păstreze lângă el și să o prețuiască. Ea l-a ales și l-a iubit în cele mai frumoase feluri.

Ia-ți o femeie care nu a fost ascultată. Și-a închis sufletul și a uitat de toate dorințele și visele sale. De nenumărate ori s-a învinuit pe sine pentru toate eșecurile relației în care era.

Ia-ți o femeie care nu a fost sărutată pe frunte și nu i s-a spus că e minunată. A dus lipsa mângâierii, a îmbrățișărilor, a cuvintelor calde și sincere.

Ia-ți o femeie căreia nu i s-au oferit flori. Care nu a fost alintată și surprinsă și care își dorește atât de mult să se trezească într-o dimineață și să știe că omul ei drag are grijă de ea.

Ia-ți o femeie care a fost tratată cu indiferență. A fost îmbrâncită și lovită de către acel prost care nu a fost în stare să o iubească, să-i ofere tot ce e mai bun. A pus-o pe ultimul plan și a a fost un egoist.

Ia-ți o astfel de femeie și trăiește cu ea fiecare clipă, fiecare moment. Ține-o de mână, arată-i că-ți pasă de ea, că e o ființă importantă. Dezbrac-o de frici, temeri și frustrări. Ajut-o să-și amintească de ea, să devină femeia cea de altădată, frumoasă și plină de farmec. Demonstrează-i că alături de tine nu va pierde timpul și poate avea încredere. Fii bărbatul puternic, iubitor și înțelegător. Lasă-i amintiri frumoase și nu uita să-i spui tot ce simți.

Ia-ți o femeie care a suferit din cauza unui prost. Ea îți va dărui cele mai inegalabile momente. Vei cunoaște cum arată iubirea adevărată. Lângă ea te vei simți cel mai iubit bărbat, deoarece o femeie care a îndurat prea multe din cauza unui incapabil de a o iubi, te va iubi de zece ori mai mult decât celelalte. Ea va prețui atenția, grija, momente în care o vei surprinde frumos. Doar ea te va înțelege în orice situație și mereu te va susține. Îți va mulțumi pentru faptul că o iubești și te va iubi, iar iubirea ei nu o va mai putea să ți-o dea o altă femeie. Și te vei simți cel mai norocos bărbat, fiindcă o ai, îi simți mirosul și o ții în brațe.