Horoscopul amuzant: ce s-ar întâmpla, dacă toate semnele zodiacale ar rămâne blocate într-un ascensor

Dacă s-ar întâmpla ca toate semnele zodiacale să rămână blocate într-un ascensor, personalitatea fiecăruia dintre ei s-ar manifesta cât se poate de relevant.

Prima voce care s-ar fi auzit, ar aparține, cu siguranță, unui Berbec. ,,Ce s-a întâmplat? Cum adică am rămas blocați?!” – ar striga el, bătând exasperat în ușile ascensorului.

Leul s-ar fi poziționat imediat în centrul atenției, intenționând să ia situația sub control: ,,Nu vă faceți griji! O să mă ocup eu de asta, îmi asum eu însumi toată responsbilitatea.”

Dar gestul eroic al Leului n-ar fi fost deloc apreciat de către Scorpion: ,,Tu? Da cine ți se pare că ești? Mă voi ocupa eu de asta mai bine!”

Balanța va încerca să rezolve problema în mod pașnic, dar va eșua, din motiv că nu va putea alege niciuna dintre variante: ,,Încetați să vă tot certați. Haideți să rezolvăm problema în mod pașnic. Poate chemăm pe cineva să ne ajute? Sau ar fi mai bine să sărim toți împreună ca să mișcăm ascensorul din loc? Sau totuși așteptăm? Nu am idee… Ce trebuie să facem?”

Gemenii vor da dovadă de accesibilitate psihologică și pregătire pentru noi cunoștințe și dialoguri: ,,Cum îți merg treburile?”, ,,De unde vii?”, ,,Ei bine, eu am venit în vizită la niște amici aici…”

Racul ar fi deprimat, speriat și și-ar fi sunat mama, pentru a-și redobândi echilibrul emoțional.

Taurul ar fi întrerupt conversația celorlalți cu o constatare lejeră: ,,Nu înțeleg care e problema, de fapt!” Am putea mânca în timp ce așteptăm!” Și ar scoate o sacoșă cu tartine și biscuiți din rucsac!

Fecioara ar fi șocată: „Faceți firimituri pe toată podeaua. O, nu! Știe cineva de unde pot lua o mătură, să rezolv coșmarul ăsta de aici?!”

Săgetătorul stă îngândurat, ținându-și în brațe valiza. El era în drum spre cel mai exotic loc de pe acest pământ. Dar nu e trist că n-a reușit să urce în avion. Își face alte planuri deja, dar de data asta și mai exotice.

În timp ce Leul și Scorpionul se ceartă, Capricornul ordonează cuiva, cu un ton autoritar, să repare ascensorul.

Vărsătorului nu-i pasă de ce se întmplă împrejurul său. El este concentrat pe procesul de reparație a ascensorului și de acordare a primului ajutor oamenilor, care se simt rău din cauza lipsei de oxigen. Și el nu o face, pentru că i-a ordonat-o Capricornul.

Peștii stau lipiți de peretele ascensorului și repetă obsesiv: „O, nu! Soarta ne-a adus aici. Vom muri cu toții!!!”

Sursa :