fb

Horoscop pentru anul 2020, dedicat femeilor

Anul 2020 promite să fie un an dinamic şi agitat. Astrologii sfătuiesc femeile să se bucure de fiecare clipă, căci planetele şi stelele vor oferi multe momente plăcute. Trebuie doar să fie o atitudine cât mai pozitivă în sufletul fiecăreia.

Femeia – Berbec

Pentru Femeia – Berbec anul 2020 va aduce multe lucruri noi. Va fi un an foarte favorabil, mai ales la începutul primăverii şi al verii. Va fi posibil ca Femeia – Berbec să poată să îşi rezolve multe probleme importante, să facă noi proiecte la muncă şi să îşi aranjeze treburile casnice. Va întâlni mulţi oameni interesanţi, iar doamnele singure îşi vor putea găsi perechea. Posibil să aibă şi unele dezamăgiri din partea persoanelor dragi.

Femeia – Taur

Femeia – Taur în anul 2020 îşi va găsi sufletul-pereche. Sau va trece într-o nouă etapă a relaţiei. Dacă ceva nu va merge conform planului, nu trebuie să se descurajeze. Anume dificultăţile întâlnite vor ajuta Femeia- Taur să capete o experienţă valoroasă.

Femeia – Gemeni

Anul 2020 va veni cu schimbări constante pentru Femeia – Gemeni, dar aceste schimbări vor fi şi benefice. Acest an este unul al
comunicărilor şi al călătoriilor. Cele mai reuşite perioade sunt sfârşitul primăverii şi sfârşitul toamnei. Anume în această perioadă
sunt binevenite achiziţiile mari şi începutul unor noi relaţii. Femeia – Gemeni trebuie să evite comunicarea cu Semnele contradictorii ale Zodiacului pentru a nu pierde energie, pentru a menţine confortul psihologic şi a face faţă tuturor lucrurilor. Cel mai bine ar fi să fie cât mai aproape de cei dragi: rude şi prieteni.

Femeia – Rac

Femeia – Rac iubeşte familia, casa, compania celor mai buni prieteni. Apreciază mult confortul şi căldura familiei şi al casei. Pot apărea probleme de ordin financiar. Pentru a scăpa de ele, Femeia – Rac va fi nevoită să îşi găsească un nou loc de muncă, sau să rămână la locul vechi cât mai mult timp. Binevenit ar fi să ceară sfatul celor dragi.

Femeia -Leu

Pentru Femeia- Leu anul 2020 va fi un an cât se poate de bun. Este bine să evite criticile şi să dedice cât mai mult timp persoanei
dragi, susţinând-o în afaceri sau proiecte. A doua jumătate a anului va fi mai agitată pentru Femeia – Leu, dar nu trebuie să îşi facă griji dacă nu se va abate de la planurile iniţiale.

Femeia – Fecioară

Fecioara nu este prea oprimistă, mai degrabă realistă, cu unele note de pesimism în gândire. Dacă Femeia – Fecioară nu se poate agăţa de trecut, atunci decide să îi critice pe cei dragi. Deoarece Fecioara are o gândire creativă, asta o va ajuta să realizeze multe. În anul 2020 Fecioara va putea înţelege care sunt adevăratele ei obiective în viaţă.

Femeia – Balanţă

Femeia – Balanţă este foarte carismatică şi fermecătoare. Doar că în 2020 energia ei poate slăbi din cauza emoţiilor negative cauzate de probleme. Ca să nu piardă încrederea în sine, nu trebuie să acorde atenţie criticilor. Cât mai puţin să comunice cu persoanele toxice.

Femeia – Scorpion

Este foarte dificil să prezici ceva specific pentru Femeia – Scorpion. Ea foarte repede îşi schimbă obiectivele, planurile şi dorinţele.
Perioada mai liniştită va începe vara şi se va termina la mijlocul toamnei. O schimbare de peisaj va ajuta la stabilizarea fundalului emoţional: o călătorie de afaceri, reamenajarea casei, o vacanţă.

Femeia – Săgetător

În anul 2020 Femeia – Săgetător ar face bine să evite comunicarea cu Semnele Zodiacale care emană o energie negativă. Pot apărea probleme la serviciu, dar şi în sfera dragostei. Femeia – Săgetător va avea ocazia să îşi reevalueze atitudinea faţă de problemele pe care le are şi să stabilească priorităţi. Spre sfârşitul anului îi va surâde succesul.

Femeia – Capricorn

Femeia – Capricorn în 2020 va avea foarte mult succes, care va dura cam până la sfârşitul verii. Însă a doua parte a anului nu va fi atât de bună pentru ea. De aceea îi este recomandat să facă cele mai bune achiziţii în prima parte a anului, cât şi să-şi rezolve cele mai importante probleme. Norocul îi va surîde în dragoste, de aceea liber poate face cunoştinţe noi, poate ieşi la întâlniri şi trece la un nou nivel al relaţiei. În momentele mai dificile, Femeia – Capricorn va avea nevoie de odihnă.

Femeia – Vărsător

Un an aglomerat şi deloc uşor o aşteaptă pe Femeia – Vărsător în 2020. Trebuie să aibă încredere în vocea interioară şi în intuiţie. Starea de spirit, bunăstarea şi norocul vor depinde de atitudinea Femeii – Vărsător faţă de tot ce se întâmplă.

Femeia – Peşti

Pentru Femeia – Peşti prima jumătate a anului va fi foarte pozitivă şi stabilă. Un moment perfect pentru a-şi pune ordine în gânduri, pentru a scăpa de frici şi emoţii negative. Pe plan personal totul se poate finaliza cu o căsătorie fericită. În afaceri Femeia – Peşti trebuie să se bazeze pe experienţă şi înţelepciune. A doua parte a anului va fi mai dinamică şi mai complexă pentru ea, cu multe oportunităţi de succes, aşa că poate face echiziţii noi, îşi poate găsi un nou loc de muncă.