Hai să lăsăm toate aceste lucruri în anul care a trecut

Anul 2020 a fost unul istovitor pentru toată lumea și a schimbat fundamental modul în care trăim. De aceea, să lăsăm în anul 2020 toate neliniștile, nemulțumirile, fricile, greșelile. Să terminăm cu toate lucrurile negative. Să lăsăm toate gândurile rele în urmă și să o luăm de la capăt, fără nici o urmă de regret.

Să lăsăm în urmă oamenii care ne-au rănit și au făcut ca 2020 să fie un an și mai dificil. Să lăsăm în urmă pe toți cei care nu ne-au sprijinit atunci când am avut nevoie de ei.

Pe cei care au adăugat și mai multă amărăciune și greutate vieții noastre. Pe cei care nu ne-au arătat bunătate și pe cei care ne-au folosit. Să-i lăsăm pe toți în anul care a trecut.

Să nu-i luăm în noul an nici pe ei, nici cuvintele lor, nici minciunile lor. Să nu-i lăsăm să ne împiedice să ne bucurăm de noile relații cu oamenii noi .

Să lăsăm în spate toate grijile legate de viitor.

Să lăsăm în urmă toată incertitudinile și haosul din 2020. Să lăsăm grijile și temerile. Să-l lăsăm pe Dumnezeu și întreg Universul să aibă grijă de toate aceste neliniști. Dacă 2020 ne-a învățat ceva important, e că atunci când ne facem planuri, Dumnezeu râde de ele.

El are propriile planuri pentru noi. Nu suntem noi atât de atotputernici ca să știm să controlăm orice situație. Mai avem un drum lung de parcurs. În 2021, să învățăm să avem mai multă încredere în noi.

Să lăsăm în urmă tot atașamentul față de tot ceea ce a fost rău. Să lăsăm în urmă atașamentul față de lucrurile fizice pe care ne este teamă să le pierdem.

Trebuie să învățăm să trăim fără anumite lucruri, dar și fără anumiți oameni pe care în trecut îi tratam cu încredere, dar de care am fost trădați.

Să lăsăm în urmă toate așteptările noastre.

Să nu numim anul 2021 „anul nostru”, dar nici pe oameni să nu-i numim „ai noștri”, deoarece rar cine reușește să fie la înălțimea aceste etichete.

Uneori, nici nu ne ridicăm la înălțimea propriilor așteptări. În 2021 să nu fim prea duri cu noi înșine, să nu cerem prea multe de la noi înșine. Să nu ne prefacem că suntem capabili de orice, dar să fim cât mai sincer, reali, adevărați.

Să lăsăm în urmă toate greșelile pe care le-am făcut, fără să ne judecăm prea aspru pentru ele. Să nu ne judecăm pentru toate deciziile proaste pe care le-am luat. Să ne iertăm pentru că am avut prea mare încredere în oameni.

Să lăsăm anul 2020 în urmă și să construim în anul 2021 un fundament puternic, care să reziste tuturor încercărilor, greutăților, obstacolelor.