fb

Greutățile nu sunt pedepse pentru trecut, dar încercări pentru viitor. Așa că ridică-ți fundul de pe scaun și cucerește-o

Nu e greu să cucerești o femeie, greu e să te decizi. Dacă o vrei frumoasă alături de tine în viitor, acționează în prezent și nu lăsa pe altul să ți-o ia pe dinainte. Crede-mă că o va face. Iar tu cu ce rămâi? Cu un regret? Nu e vorba de valoarea ei, dar de frica ta să nu corespunzi acestei valori. Dar te-ai gândit vreodată că ea poate trăiește același sentiment? Prea se complică lumea când vrea să facă primul pas și atunci când trebuie să-l facă și pe al doilea deja se plictisește prea mult, nu mai vrea. Tu pune suflet în fiecare gest de-al tău. Cucerește-o.

Nu te pedepsește Dumnezeu pentru greșelile din trecut. Te încearcă. Ești în stare să faci față provocării sau nu. Iar dacă provocarea asta se numește viață și cea mai importantă parte din viață e dragostea, atunci ești obligat să faci față. O iubești – faci orice ca să o ai alături. O ai – faci orice ca să o păstrezi. O păstrezi – ești fericit și e fericită și ea. Atunci vei spune că nu degeaba ai trăit. Vei fi și tu mândru, împlinit, iubit. Așa că ridică-te de pe scaun și cucerește-o.

Fă ceva. Nu o va face ea pentru tine, dar mult porbabil că o vor face alții. O vor iubi, vor trăi o viață cu ea și vor avea împreună copii. Îți dorești să regreți atunci. Bine, stai mai departe resemnat. Dacă nu, mișcă lucrurile. Curteaz-o, fii sincer cu ea. Demonstrează-i că o iubești, că nu vrei ca alții numai sex și plăceri. Fii alături când are nevoie. Atunci e imposibil să nu te remarce. Dacă nu o face, pur și simplu nu e omul tău și cu atât mai bine e că ai înțeles la timp. Însă dacă ea e motivul fericirii tale și tot ea îți răspunde cu dragoste, dece să nu insiști? De ce să nu lupți? De ce să nu fii mai bărbat? Nu sta, acționează. Iubește-o. Dă-i motive să te iubească și ea. Construiește și fii alături. Atunci probabil nu vei sta pe scaun, dar vei întâlni cu ea diminețile în pat. Fii bărbat!

Greutățile nu sunt pedepse pentru trecut, dar încercări pentru viitor. Așa că ridică-ți fundul de pe scaun și cucerește-o.