Greșelile unei femei în relație, care trezesc respingere în ochii unui bărbat

Și femeile greșesc uneori în relație. Dacă este asumat și corect, bărbatul privește dincolo de superficial, încercând să pătrundă în sufletul unei femei și să-și dea seama dacă anume ea este aleasa. El vrea să înțeleagă felul ei de a fi, caracterul, atitudinea.

Vrea să găsească un echilibru emoțional, capabil să aducă bucurie în inima ambilor. Doar că nu de fiecare dată lucrurile evolueză în direcția potrivită. Uneori, femeia trezește respingere și indiferență prin comportamentul ei:

1. Devine dependentă de el

Un bărbat adevărat nu se va simți atras de femeia care devine dependentă de el, atât fizic, cât și emoțional. El nu va putea accepta alături o femeie fără demnitate, influențabilă, care nu este sigură de puterea, valoarea și personalitatea ei.

Dependența de partener va distruge relația. Între parteneri vor apărea neînțelegerile și frustrările. Bărbatul corect va dori să aibă alături de el o femeie alături de care poate construi, care își cunoaște propria valoare, fără a trăi posesiv și dependent relația.

2. Treptat ajunge să nu mai aibă lumea ei

Un bărbat demn nu va accepta femeia care se contopește în totalitate cu lumea lui, refuzând și respingând să-și construiască propria sa lume. Libertatea și spațiul său personal nu mai contează, lucru care deranjează un partener cu planuri serioase.

El vrea ca omul de alături să găsească curajul să aibă propriile limite, dorințe, idei și să lupte pentru realizarea lor. Vrea o femeie îndrăzneață, luptătoare, gata să înfrunte obstacole, să-și valorifice timpul și visurile.

3. Se forțează să joace roluri de dragul lui

Orice bărbat care se respectă nu va accepta în viața sa o femeie care nu este ea însăși. Un bărbat care își dorește o relație serioasă nu va privi cu ochi buni femeia care nu este sinceră cu el, care se forțează să joace jocuri murdare doar pentru a-i fi pe plac.

Femeia sinceră nu se ascunde, nu joacă roluri false, nu poartă măști pentru a impresiona bărbatul. Ea este mereu reală, autentică, se comportă mereu așa cum simte și nu o deranjează să spună ceea ce crede.

4. Minciuna repetată

O altă greșeală pe care o poate face femeia în relație este să spună minciuni, să fie falsă. Un bărbat adevărat va respinge o femeie cu o astfel de atitudine. El are nevoie de un partener care să nu aibă frica de a spune ceea ce gândește și simte.

Care nu încearcă să-l mintă în față pentru a obține ceva de la el. Alături de ea nu se simte folosit. Va căuta o femeie bună la inimă, alături de care va putea comunica despre orice, deschis și asumat.

5. Se folosește de bunătatea lui

Un bărbat devine iubitor atunci când simte că alături de el este femeia potrivită, care îl respectă, îi apreciază toate eforturile și are grijă de relația lor. Dar va fi indiferent față de femeia care începe să fie falsă.

Ea se folosește de bunătatea și sinceritatea lui. Are mereu un interes ascuns, favorabil ei. Un bărbat matur emoțional, care se respectă, nu va accepta o astfel de atitudine umilitoare față de propria persoană.

6. Uită să-l asculte și să-l susțină

Într-o relație, bărbatul caută să găsească acceptare, înțelegere, susținere. Caută grijă și atenție, respect reciproc. Atunci când femeia se comportă cu indiferență față de el, când niciodată nu are timp, când alege tăcerea sau ignorarea în loc de comunicare, va primi în cele din urmă aceeași indiferență.

7. Critică nefondată

Nimeni nu iubește să fie criticat, mai ales fără motive întemeiate. Dacă nu se va simți înțeles, acceptat, susținut, apreciat pentru toate lucrurile bune și frumoase pe care le face pentru relația lor, el se va retrage dintr-o astfel de relație.

Este foarte important  să existe un echilibru în relație, prin empatie, curaj, susținere și multă iubire.

© De Vorbă cu Tine