Greșelile femeilor la început de relație, care împiedică o continuare fericită a acesteia

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce toate relațiile tale funcționează doar până la un moment dat, acest articol este pentru tine. Iată greșelile femeilor la început de relație care împiedică o continuare fericită a acesteia:

Să te trădezi pe tine însăți pentru un bărbat care nu te acceptă

Dacă un bărbat nu te acceptă așa cum ești și insistă să te îngrași/slăbești, ori îți desconsideră interesele, atunci acesta nu este bărbatul care trebuie să se afle lângă tine. Să te schimbi de dragul cuiva înseamnă să mergi împotriva propriei naturi, ceea ce nu te poate face fericită.

Să știi că bărbatul care te va iubi, te va accepta în totalmente, cu toate defectele tale și niciodată nu te va compara cu o altă femeie. El îți va permite sa te exprimi așa cum vei considera tu că e nevoie.

Să încerci în mod disperat să clarifici situația când bărbatul se distanțează

Asta este natura bărbatului – când simte că se îndrăgostește de o fată și are senzația că s-a apropiat prea mult de ea, se retrage în „peștera” lui și privește situația de la distanță. El are nevoie de asta pentru a-și restabili masculinitatea.

Cel mai rău lucru pe care îl poate face o femeie în această perioadă, este să îi reproșeze acest fapt bărbatului, să îl sune constant și să îi scrie despre cât de mult suferă ea. În această situație trebuie să îl lași în pace. Dacă va reveni la tine, atunci este bărbatul potrivit ție, dacă te va părăsi, atunci nu este alesul.

Tratarea timpurie a iubitului ca pe un soț

Din cauza naivității și purității lor, unele femei au tendința să își trateze prea devreme iubitul ca pe un soț. Bărbații gândesc altfel. Ei nu se atașează atât de mult de partenera lor, de aceea pentru ei e mult mai ușor să pună capăt unei relații. Pentru a evita suferința, lasă relația să meargă firesc, în direcția potrivită.

Idealizarea bărbatului și justificarea comportamentului acestuia

Din cauza îndrăgostirii, femeile încetează sa vadă unele lucruri evidente. Ele parcă ignoră toate defectele partenerului, crezând ca el se va schimba pentru ele. Dacă de la început bărbatul nu s-a schimbat de dragul tău, nu o va face nici după nuntă. Fă o listă cu acele calități pe care nu ești gata să le accepți la un bărbat și dacă le observi la partener, renunță la el.

De asemenea, nu încerca să justifici comportamentul bărbatului prin copilăria sa dificilă sau printr-un prim mariaj nereușit. Daca un bărbat te iubește, el se schimbă pentru tine.

Seriozitatea exagerată

Să ai o atitudine prea serioasa față de relație chiar la început e greșit. Nu trebuie sa vii la a doua întâlnire în rochie de mireasă, ca să îți demonstrezi seriozitatea intențiilor. O să fii mult mai atrăgătoare pentru un bărbat dacă lui îi va fi ușor cu tine. Fii deschisă și jucăușa, astfel ai mult mai multe șanse să îl cucerești.

Sursa :