fb

Greșeala vestimentară care fură frumusețea tuturor femeilor după 40 de ani

Există o greșeală în vestimentație comună a multor femei. Este destul de dificil să îți dai seama că te îmbraci inadecvat pentru vârstă și poate multe doamne nici nu conștientizează acest fapt. Cea mai importantă eroare pe care o comit este faptul să își dezgolesc anumite părți ale corpului.

Există femei care la 40+ arată foarte bine. Au un corp tonifiat, au picioare fără celulită și o figură extraordinară. Totuși ridurile de pe față sunt inevitabile, chiar și operațiile plastice și produsele cosmetice  nu sunt în stare să întinerească pielea.

Pentru a compensa acest lucru, multe femei își scot la vedere anumite părți ale corpului, pe care le consideră că le avantajează. Pentru a distrage atenția de la riduri ele apelează la un stil vestimentar câteodată extravagant.

Chiar dacă ai gene bune nu trebuie să te îmbraci la 40+ de ani ca un adolescent. Câteodată tentativa de a părea sexuală îți poate accentua defectele. Trebuie să îți cunoști valoarea și să nu încerci desperat să pari altcineva decât ești.

O femeie trebuie să adopte un stil al feminității mature. Ea trebuie să fie rafinată și elegantă. Acest stil presupune renunțarea la o ținută sportivă sau vulgară în favoarea uneia clasice.

Pentru fiecare vârstă există anumite standarde vestimentare. O tânără va putea îmbrăca fuste scurte și bluze care o să-i lase la vedere buricul, o femeie matură însă niciodată nu va experimenta cu acest tip de îmbrăcăminte.

Chiar dacă ai picioare frumoase, de ce ai dori să le arăți tuturor trecătorilor? Să presupunem că te flatează privirile bărbaților în direcția ta, dar mesajul pe care îl vei transmite prin ținută va fi unul inadecvat.

Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât părțile dezgolite ale corpului vor arăta mai nepotrivit. Va fi un contrast prea vizibil între față și corp, care doar te va dezavantaja.

Tinde să îți demonstrezi farmecul fizic și atractivitatea trupească doar în fața partenerului. Atenția lui trebuie să fie dezirabilă pentru tine, nu a tuturor necunoscuților.

Este o dovadă a egocentrismului faptul că nu te simți în stare să renunți la imaginea unui „tinere”. Există femei care afirmă că regulile vestimentare se ghidează după niște stereotipuri, care constrâng libertățile unei peroane. Însă ele mai degrabă sunt niște norme ale etichetei și a bunului simț.

Dacă cel mai bun lucru pe care îl ai la 40+ de ani este doar un fizic atrăgător, atunci situație este deprimantă. La această etapă a vieții mult mai importante devin experiența și respectul de sine. Ele sunt prioritatea pe care o ai față de tineri și exclusiv aceste lucruri trebuie să se reflecte în stilul tău

Source :

liwli