Gramatica este motivul pentru care nu-ți găsești dragostea adevărată

Nimic nu poate dăuna vieții amoroase așa cum o poate face autocorecția.

Trimiterea unui mesaj ar trebui să fie rapidă. De exemplu: „Mă gândesc la tine” se presupune a fi un mesaj destul de plăcut, dar când te aștepți mai puțin, smartphone-ul tău îți transformă textul într-un adevărat eșec. În loc de „Tu”, ar putea fi scris Peru, asta în cel mai bun caz. Uneori ai putea descoperi cuvinte mult mai „obraznice”. Lucru ar putea enerva imediat o persoană și ar trimite-o devreme la culcare.

În conformitate cu aplicația care editează gramatica, nu toți pot alcătui o propoziție coerentă de pe un smartphone. Iar o frază scrisă greșit îți poate anula orice șansă de a ajunge la inima cuiva.

Conform unui studiu, în dragoste, limbajul contează.

În era digitală, s-a demonstrat că o aventură este predispusă să evolueze spre iubire dacă primul mesaj trimis este scris fără greșeli gramaticale. Modul în care vorbim cu potențialele cuceriri on-line ori duce la fericire până la adânci bătrâneți, ori aduce sfârșitul poveștii chiar când ceasul bate ora douăsprezece. Citește și înțelege că gramatica este un factor primordial în relaționarea cu persoanele, mai ales on-line.

Bărbații care scriu „femei” în loc de „fete” sunt cu 28% mai norocoși. Bărbații care utilizează cuvântul „pe care” primesc cu 31% mai multe contacte de gen feminin. Femeile care au folosit cuvintele „divorț, separați sau fostul meu” primesc cu 4% mai puține mesaje.

Scrierea greșită a cuvintelor de un bărbat pe un site de socializare îi afectează grav perspectivele. Sunt suficiente doar două greșeli gramaticale și șansele ca femeile să-ți răspundă la mesaje se reduc cu 14%.

Se pare că greșelile gramaticale făcute de femei nu au un impact atât de negativ asupra numărului de mesaje primite, cu toate că femeile fac aproape de două ori mai multe greșeli gramaticale și de punctuație în 100 de cuvinte decât fac bărbații. Iar bărbații folosesc cu 21,9% mai multe cuvinte în răspunsurile lor, decât o fac femeile pe rețelele de socializare.

Femeile sunt mult mai exigente când vine vorba de gramatică, dar atât bărbații, cât și femeile cred că gramatica este la fel de importantă ca și încrederea într-un posibil partener. Încearcă să scrii corect și nu lăsa ca acest motiv să te oprească din găsirea iubirii adevărate.

Foto: envy.ro

A apărut în original pe: elitedaily.com