Ghid pentru femeile înțelepte. Iată 5 pârghii cu care îți poți influența de bine bărbatul, spuse de un psiholog

Multe femei se află în poziția când își doresc mai mult de la o relație și de la bărbatul de lângă ele. Există unele metode care îți vor îmbunătăți viața de cuplu și atitudinea partenerului față de tine.

1. Pârghia “Feminitate și Rafinament”

Este foarte important ca și acasă, nu numai la serviciu sau în prezența persoanelor străine, să arăți bine. Trebuie să rămâi atrăgătoare pentru persoana iubită. Dacă partenerul te acceptă așa cu ești, nu trebuie să renunți să ai grijă de tine pentru el.

Prin frumusețe și farmec vei consolida pasiunea în relație.

2. Pârghia “Emoțiile”

Bărbații se axează pe rezultat, iar femeile pe proces. Bărbații au tendința să analizeze și să gândească mai mult, iar femeile să trăiască prin sentimente.

Numai femeia este capabilă să îl inspire și să-l motiveze pe partener prin intermediul emoțiilor. Avantajul tău este că poți să îi demonstrezi bucurie sinceră, recunoștință, iubire și apreciere, pentru ce el se va atașa de tine și mai mult.

3. Pârghia “Sociabilitate”

Niciodată nu trebuie să ai o atitudinea rea față de familia sau prietenii partenerului. Dacă, în schimb, te vei apropia de ei și vei câștiga afecțiunea lor, atunci vei deveni mai valoroasă pentru iubit.

4. Pârghia “Intuiția”

Statistic, femeile au o intuiție mai bună decât bărbații.  Însă această calitatea poate fi în defavoarea unei femei dacă este folosită incorect.

Când ai spus partenerului să nu facă un lucru, iar el nu te-a ascultat și dă greș, nu îi reproșa acest fapt și nu îi reaminti că l-ai preîntâmpinat. În schimb, poți să te împarți cu el cu sentimentele tale în legătură cu o acțiune și să îl anunți dacă ai o reținere dubioasă față de acel lucru.

În acest mod îți vei proteja partenerul de deciziile rele și vei deveni o persoană de încredere pentru el.

5. Pârghia “Cererea ajutorului”

Dacă îi vei cere ajutor partenerului, el se va simți util și valoros, ceea ce este esențial pentru un bărbat.

Nu este o slăbiciune de a cere ajutor, ci mai degrabă o cooperare în cuplu.

Psiholog Lilia Levițkaya

Sursa :