Gesturi simple ale unui bărbat, care trezesc în inima unei femei iubirea

De cele mai multe ori, cele care fac relația să durereze în timp sunt anume lucrurile simple. O femeie iubitoare nu-și dorește lucruri imposibile. Nu insistă să primească totul, imediat. Apropierea emoțională, echilibrul și acea chimie dintre doi oameni sunt mult mai importante.

Comportamentului omului de alături poate convinge o femeie să-și deschidă inima. Să vrea să construiască, să demonstreze că are rost, să lupte pentru relație. Iată câteva gesturi simple ale bărabtului, care îl apropie de inima femeii iubite:

Atunci când el este dispus să o asculte cu adevărat

Pentru o femeie este important să vorbească despre emoțiile ei și să știe că omul de alături o ascultă. Fără a interpreta mesajul, fără a o face pe indiferentul, el înțelege cuvintele ei, el caută să descopere valoarea acestor cuvinte.

Când în momente de sinceritate ea îi vorbește despre trecut și răni emoționale, el este alături. Când după o experiență neplăcută ea îi explică lucruri, el este alături. Când îi vorbește entuziasmată despre visuri și planuri, el este alături.

Când o susține în momente complicate

Femeia îl va iubi și mai mult pe bărbatul care este prezent în relație. Iar acestă prezență nu se manifestă prin situații întâmplătoare și conexiuni de ocazie. El o susține în toate, nu o lasă singură în fața obstacolelor.

Este conectat la emoțiile partenerei, iar când lucrurile nu merg în direcția potrivită, când instabilitatea și situațiile complitate își fac simțită prezența, nu se retrage, nu adoptă o atitudine indiferentă. Susținerea lui este atât de importantă.

Când nu uită de momente importante din viața lor

Este o dovadă clară că el nu este indiferent. Sentimentele lui sunt reale și puternice. Pentru el, toate aceste evenimente ocupă un loc aparte în inima lui. Sărbătorește alături de femeia iubită experiențe și amintiri, fără a uita nimic.

Când îi spune „voi avea eu grijă”

Auzind asemenea cuvinte din partea partenerului, femeia înțelege că are pe cine se baza, indiferent de situație. Are un sprijin, care nu o va părăsit. El își asumă rolul de partener, este conectat emoțional, reacționează adecvat la toate provocările.

Ea nu se simte singură în fața grijilor. Poate să cedeze uneori, să fie slabă și sensibilă. În aceste momente, iubirea femeii pentru acest bărbat se multiplică, devine o sursă inepuizabilă de inspirație.

Când vine cu soluții

El nu este bărbatul care doar promite, dar și acționează. Nu aruncă cu vorbe și promisiuni, dar le și îndeplinește. Este bărbatul corect în orice situație. Este cel care își asumă acțiunile, deciziile, cel care merge înainte indiferent de orice.

Când îl vede implicat în viața de zi cu zi

Implicarea constantă a partenerului este o dovadă de iubire care trezește în inima femeii sentimente sincere și frumoase. Atunci când prin comportamentul său aduce stabilitate și încredere, devine demn de respect și emoții unice.

Atunci când există deschidere și empatie, când intențiile unui bărbat sunt sincere, când vrea cu adevărat să construiască, totul se întâmplă firesc, de dragul unei iubiri trăite în doi.

© De Vorbă cu Tine

Sursa foto: unsplash.com