Gesturi care îl fac pe un bărbat să se gândească numai la tine

Acea apropiere sinceră nu este o întâmplare. Acele intenții bune nu sunt doar un moft personal. Acei pași făcuți spre tine nu sunt un moment superficial. Este felul în care un bărbat alege să te descopere și să aibă grijă de tine, cu adevărat.

Este ușor să îmbrățișezi lumea lui, dacă știi că are rost. Este simplu să construiești ceva special, dacă îți confirmă că vrea mai mult decât o aventură. Întreaga ta lume îl poate provoca să renunțe la egoism și să empatizeze cu tine, să-i fie dor.

Nu trebuie să te prefaci, pentru a-l apropia de tine. Nu trebuie să renunți la propria lume, pentru a-l impresiona. Acele gânduri frumoase vor apărea în mod firesc, știind cât de specială ești, cât de sinceră ești, cât de corecte îți sunt gesturile.

Dincolo de felul tău de a fi, e vorba despre atitudinea din fiecare zi, despre intenții și deschidere. Alege să-l cunoști cu adevărat, să vrei să-i descoperi povestea fără a-l judeca, fără a interpreta lucrurile, fără a încerca să-l schimbi.

Alege să-l înțelegi dincolo de aparențe, să te conectezi emoțional și să stai de vorbă cu el, prin discuții sincere să lași loc pentru acel „împreună”. El va ști cât de mult vă potriviți, cât de autentică este lumea ta, cât de fericit se simte alături de tine.

Nu te juca cu emoțiile lui, nu încerca să-l forțezi să ia decizii împotriva propriei persoane, nu-i controla pașii. Acceptă-l, ajută-l să-și deschidă sufletul, doar așa poți convinge un bărbat demn să vină lângă inima ta cu încredere.

Doar așa își va asuma emoția profundă

Susține-l, este gestul care contează atât de mult pentru un bărbat, atunci când știe că îi vrei binele, când îți pasă și îți faci griji, când vrei să-l ajuți, când îl încurajezi să nu renunțe, să-și urmeze visurile, să meargă mai departe.

Îi demonstrezi că-i spui cuvinte frumoase și ești aproape fără a avea interese ascunse. Te-ai atașat de lumea lui, ai înțeles cât de important este pentru tine, i-ai îmbrățișat povestea și nu cauți să interpretezi lucrurile. Trăiești omul și relația.

Lasă loc pentru admirație și recunoștință, dacă știi că este demn de iubirea ta, dacă acționează corect. Nu te limita la o interacțiune superficială, nu te preface că nu îți pasă, doar pentru a-l face dependent de tine.

Alege să construiești în timp ceva frumos, în loc să critici și să judeci. Se va gândi la tine cu drag, știind cât de frumoase sunt acele experiențe trăite în doi, cât de profunde sunt acele discuții, cât de frumos se întâmplă totul, cât de firesc este atașamentul.

Vino alături cu naturalețe și gingășie, provoacă-l să vrea să fie mai bun și mai asumat, cucerește-l prin simplitate și sinceritate. Energia ta molipsitoare îl va motiva să aducă siguranță și liniște între voi, optimismul tău îl va convinge că are rost.

Iubește și transmite-i acest sentiment frumos, dacă asta simți. Îmbrățișează povestea lui, dacă știi că are rost. Construiește alături de el, dacă ai motive. Îți va răspunde cu afecțiune și dor, cu încredere și asumare, pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine