Gesturi care îl fac pe un bărbat să se gândească numai la tine și să-i fie atât de dor

Te apropii de acest om într-un mod firesc, fără a încerca să-l cucerești imediat, fără a veni cu pretenții exagerate, fără a avea interese ascunse. Lași lucrurile să se întâmple frumos, îl lași să te descopere și îl descoperi la rândul tău.

Aduci afecțiunea și încrederea între voi, prin gesturi sincere. Îl convingi că are rost să se implice mai mult, să se conecteze emoțional având un comportament demn, demonstrând că îți pasă și în același timp nu uiți de propria demnitate.

Dacă vrei cu adevărat să-l cunoști, vrei și să treci dincolo de aparențe, vrei să spui de fiecare dată adevărul. Îl susții în momente complicate, empatizezi cu stările lui, îl accepți așa cum este, îl provoci să-și deschidă sufletul în fața ta.

Atunci el descoperă atât de multe motive să îmbrățișeze lumea ta, să admire felul tău de a fi, știind cât de fericit este lângă tine, cât de frumoase sunt experiențele trăite, cât de profund este totul, cât de promițător este acel viitor comun.

În tot acest timp refuzi să judeci, să critici, să schimbi. Vii cu bunătate în suflet, vii cu cele mai bune intenții, vii să construiești o lume a voastră. Îl surprinzi prin naturalețe și gingășie, prin sinceritatea cuvintelor, prin liniștea interioară.

Totul devine mai mult decât un flirt pentru el, mai mult decât o aventură. Găsește acel motiv important pentru care îmbrățișează schimbarea, vrea să fie mai asumat, vrea să demonstreze că poate avea grijă. Îi pasă cu adevărat.

Îi este dor

Trezești în inima lui afecțiunea și recunoștința, se regăsește alături de tine, se conectează emoțional și renunță la orice gând egoist. Dorul său devine o manifestare firească a unor emoții profunde, a tot ce l-ai provocat să simtă.

Te cunoaște și admiră curajul tău, modul în care mergi prin viață cu încredere. Stai de vorbă cu el și înțelege cât de multe lucruri în comun există, cât de compatibile sunt lumile voastre. Îl asiguri că nu ascunzi nimic, nu ai planuri, pur și simplu iubești.

Nu te prefaci pentru a cuceri imediat, nu te folosești de trucuri ieftine, nu porți măști. Lași sinceritatea să vă apropie, ești aproape în momente importante pentru el, atunci când îți vorbește despre lucruri care contează, despre ce ascunde în suflet.

Lași naturalețea și optimismul tău să cucerească. El înțelege că nu te joci cu sentimentele lui, apreciază liniștea ta interioară, dar și nebunia unor momente. Îl motivezi să rămână fidel, să aducă siguranță în lumea ta, să demonstreze că este demn de tine.

Îi este dor să vină aproape cât mai repede, să trăiască această poveste magică. Îi este dor de toate discuțiile voastre sincere, de Universul tău, de gesturile tale. Își confirmă cât de importantă ești pentru el, cât de profund este totul.

Atunci lasă în urmă orice relații toxice și gânduri egoiste, atunci îți îmbrățișează gingășia și finețea, atunci îl convingi să creadă din nou. Totul se întâmplă firesc, apropierea voastră nu este deloc întâmplătoare, ambii știți că totul are rost.

© De Vorbă cu Tine