Gesturi care îl fac pe un bărbat să se gândească mereu la tine și să-i fie dor

Nu te apropii de un om drag în mod superficial, nu cauți să-i transformi lumea sau să-i impui comportamente străine. Nici nu ai un interes ascuns. Lași lucrurile să se întâmple firesc, lași sinceritatea, afecțiunea și recunoștința să-și facă loc între voi.

Dacă îți pasă cu adevărat, dacă alegi să descoperi omul și povestea lui, dacă treci dincolo de aparențe și ești sinceră de fiecare dată, vei convinge că totul are rost. El își va dori mai mult decât o aventură, el se va gândi la tine și îi va fi dor.

Trăind viața cu demnitate, refuzând să critici și să judeci, empatizând cu emoțiile celuilalt, având bunătate în suflet, trecând cu mult optimism peste provocări, trezești în inima lui sentimente curate, îl faci să renunțe la egoism.

O femeie sinceră și afectuoasă va cuceri mereu sufletul unui bărbat bun. Este mai mult decât un flirt, mai mult decât o interacțiune întâmplătoare. El se regăsește alături, el vrea să demonstreze, să fie acel partener asumat și înțelegător.

Lasă-l să te cunoască și să-ți descopere povestea, stai de vorbă cu el și fii empatică, detașează-te de orice pretenții și așteptări exagerate. Convinge-l că vrei să construiești, ești aproape, îți pasă, îl accepți sensibil și sincer.

Nu te preface doar pentru a cuceri imediat. Nu renunța la propria demnitate doar pentru a atrage. În loc să alergi cu disperare după atenția lui, lasă-l să înțeleagă cât de frumoase sunt valorile tale, cât de corecte sunt intențiile tale.

Permite-i să te cunoască cu adevărat

Orice interes de moment va fi anulat de un comportament asumat, capabil să apropie un bărbat iubitor. El înțelege că nu te prefaci, el își confirmă că discuțiile sincere și planurile de viitor sunt la fel de importante pentru tine.

Lasă naturalețea și optimismul tău să fie un punct de pornire pentru o interacțiune frumoasă, pentru o relație sănătoasă, pentru o poveste de-o viață. Lasă încrederea să elimine orice urmă de îndoială, să-l motiveze să rămână fidel, sincer, aproape.

Îi va fi dor de lumea ta și de sufletul tău bun, îi va fi dor să împartă cu tine din experiențe și cuvinte, îi va fi dor să aibă grijă de inima ta și să-ți ofere tot ce are mai bun. Dorul de tine îl va provoca să-și asume rolul de partener, de prieten, de iubit.

Poate că a avut deja parte de relații toxice, poate că a fost trădat și părăsit în cel mai neașteptat moment. Sinceritatea ta, apropierea ta firească, blândețea și gingășia gesturilor tale îl vor ajuta să creadă din nou, să simtă iubirea.

Cunoscându-te, va descoperi că aveți atât de multe lucruri în comun. Se va conecta emoțional, te va asculta și va înțelege cât de dragă îi ești. Își va imagina un viitor alături de tine, va ști că anume tu ești femeia vieții lui.

Lasă-l să se gândească la tine cu admirație și afecțiune, lasă-l să îți cucerească inima prin demnitate și asumare. Nu ai nevoie de scenarii și măști pentru a surprinde, trebuie doar să vrei să cunoști omul cu adevărat, să susții și să fii aproape, să iubești sincer.

© De Vorbă cu Tine