Gesturi ale unei femei, capabile să cucerească inima unui bărbat

Gesturile unei femei sunt importante pentru un bărbat. El este atent la mesajele transmise de ea, la comportantent și un fel de a fi anume. Dacă simte că între ei doi există chimie, încearcă să o cunoască mai bine, să o descopere, să se atașeze emoțional.

Bărbatul se lasă cucerit în mod natural de acele mici detalii venite din partea femeii, care în esență contează cel mai mult. Iată câteva gesturi ale unei femei, capabile să cucerească inima unui bărbat bun:

1. Vrea să afle mai multe detalii despre el și trecutul său

Când o femeie își dorește să afle cât mai multe detalii despre omul de alături, când se interesează despre lumea lui, despre preferințele și trecut, îi dă de înțeles bărbatului că îi pasă. Pentru ea contează aceste informații, din moment ce sunt despre el.

Este o modalitate de a transmite că acest om este important pentru ea. Respectiv, orice detaliu în plus apropie și mai mult, favorizează un schimb de energie și, până la urmă, trezește iubirea în celălalt.

2. Empatizează cu realizările și eșecurile lui

Fiecare din noi a greșit cel puțin o dată în viață. Femeia care înțelege acest lucru, care empatizează cu greșelile pe care le-a făcut partenerul, care îi înțelege și îi acceptă eșecurile, devine o femei eperfectă pentru un bărbat.

Ea va avea drum liber către inima lui, pentru că alături de o astfel de femeie știe că nu se va simți judecat, criticat, blamat. Tot ea va câștiga un loc în inima lui pentru susținerea pe care i-o oferă, pentru încrederea în propriile decizii, pentru toate realizările.

3. Păstrează o doză de enigmă

Bărbații pur și simplu adoră tipul de femeie care lasă o urmă de mister. Care nu se lasă descoperită din prima, care nu spune toate secretele. Este important să rămână ceva nedescoperit, nedescifrat, nespus, care să trezească interesul de a cuceri.

4. Îi vorbește despre planuri comune de viitor

Atunci când o femeie vorbește despre planuri comune de viitor, înseamnă că ea percepe acest bărbat mult prea aproape de sufletul ei. I-a făcut un loc special în inimă și alături de el se vede mult mai mult decât o simplă iubită.

Înseamnă că are încredere în el, vreasă împartă cu acest om din visurile, dorințele și nevoile ei. Aceste lucruri îl fac pe un bărbat să se îndrăgostească și mai mult de această femeie.

5. Râde la glumele lui

Femeia care râde la glumele unui bărbat, devine atrăgătoare pentru el. Înseamnă că se potrivesc, știe și ea să glumească, are simțul umorului foarte bine dezvoltat. Alături de această femeie el știe că niciodată nu se va plictisi, nu va fi trist sau nu va sta încordat.

6. Îi susține ideile nebunești

Orice bărbat are și niște idei mai neobișnuite, pe care nu orice femeie le poate accepta. Atunci când femeia înțelege nebunia unui bărbat și îl susține, va fi apreciată. Lucrurile frumoase întotdeauna s-au născut din idei mici și trăsnite. Bărbatul se va simți încurajat să creeze, să meargă mai departe.

7. Rămâne autentică și sinceră

Femeia autentică și sinceră este dorită și apreciată, mai ales în acest secol al măștilor. Un bărbat se va simți atras de femeia care știe ce vrea, știe să construiască, rămâne ea însăși în orice împrejurare și nu poartă măști.

© De Vorbă cu Tine