fb

Găsește-ți curcubeul tău și ai grijă de el

Te rog, bucură-te de viață. Prețuiește-o și savurează fiecare secundă. Iubește-ți copii. Nici nu realizezi ce bucurie trăiești atunci când îi grăbești dimineața să se spele pe dinți. Îmbrățișează-i pe cei dragi, dacă ei nu o pot face, găsește pe cineva care să te îmbrățișeze. Toți merită iubire și atenție reciprocă. Nu te mulțumi cu puținul.

Găsește-ți un loc de muncă care îți va aduce plăcere și satisfacție, nu fi sclavul muncii. „Aș fi dorit să lucrez mai mult.” – nu asta va scrie pe mormântul tău. Dansează, râde, mânâncă cu prietenii. Fericirea absolută este prietenia adevărată, sinceră și puternică. Alege-ți pritenii cu grijă și atenție, la fel cum ai căuta o comoară.

Înconjoară-te cu lucruri frumoase. Într-o lume plină de durere și tristețe găsește-ți curcubeul tău și ai grijă de el. Frumosul și fericirea este peste tot, doar că trebuie să privești mai atent în jur ca să o observi. Bucură-te de ploaie și de flori. Mergi desculț, simte pământul și iarba. Aleargă prin fulgii zglobii care-i cerne norii. Mânâncă înghețată și iubește. Pur și simplu trăiește-ți viața așa cum dorești, asta e fericirea.