Găsește bărbatul care va lupta pentru tine, care va suferi atunci când din ochii tăi vor curge lacrimi

Găsește bărbatul care va fi gata de toate greutățile pe care le veți avea în relație. Bărbatul care te va apăra, pentru că nu va accepta să fii în pericol. Bărbatul, care va suferi atunci când din ochii tăi vor curge lacrimi. Bărbatul care în primul rând va avea grijă de tine.

Găsește bărbatul care va lupta pentru tine, pentru dragostea voastră, pentru relație. El este suficient de îndrăzneț, pentru a păstra ceea ce a ales. El este devotat, va rămâne cu tine la bine și la rău. El este un gentleman – te va liniști, atunci când te vei simți prost.

Fii cu bărbatul care va putea să te convingă cu argumente, alături de care vei putea construi conversații lungi și deloc plictisitoare despre lucruri cu adevărat importante. Fii cu bărbatul căruia nu-i va fi rușine să recunoască că are nevoie de ajutorul tău.

Găsește bărbatul care va avea răspunsurile la el și va ști să te oprească, atunci când vei depăși anumite limite. Găsrște bărbatul care va respecta libertatea ta și și libertatea lui, care va înțelege că sunteți doi oameni diferiți, cu visuri diferite, dar cu aceleași valori.

Găsește bărbatul care va găsi timp și cuvinte, care va acționa, care va demonstra. Găsește un asemenea bărbat și înțelege că toate lucrurile într-o relație sunt reciproce.

Sursa :