fb

Fraza după care nu merită să mai ai ceva în comun cu o femeie

Există expresii care spun tot sau aproape tot despre oamenii care le pronunță. Odată ce auzi aceste fraze, este necesar să revizuiești în mod radical relațiile tale cu cei care le folosesc. Una din afirmațiile care vor pune sub semnul întrebării fezabilitatea relațiilor ulterioare sună astfel:

„Sunt așa cum sunt”

Fiecare om are dreptul să-și afirme unicitatea și originalitatea. Nu este nimic în neregulă cu asta. Problema este că în spatele acestei fraze – „Sunt ceea ce sunt”, o mulțime de femei sunt obișnuite să își ascundă imperfecțiunile. Dar nu să și le ascundă, mai degrabă să le justifice, să își păstreze dreptul de a le avea.

Este o frază folosită des de feministele care se ascund după acest slogan pentru a promova orice: colăceii de grăsime, lipsa cunoștințelor sau atitudinea răutăcioasă față de bărbați. Iar atunci când sunt supuse criticii ( în cele mai multe cazuri – bine meritate), din imposibilitatea de a găsi argumente raționale în susținerea poziției sale, recurg la această frază. O femeie adevărată va găsi întotdeauna adjective mai precise pentru a se descrie.

Nu pot spune nimic bun despre femeile de la care am auzit această frază. Una din ele era frumoasă, dar  alcoolică (cred ca a rămas foarte puțin din acea frumusețe). O altă femeie și-a transformat soțul într-un dobitoc. O alta s-a pierdut printre zeci de relații eșuate.

Expresia dată o poți vedea des și pe rețelele de socializare și spune exact cât trebuie despre femeile care o folosesc.

Acest punct de vedere nu este o încercare de a insulta toate femeile care își protejează individualitatea. Este doar un sfat a se abține de la fraze-parazit, care evocă o minte îngustă și lipsa personalității și de la consecințele acestora pentru viața lor.