fb

A fost diagnosticată cu cancer, așa că a plecat să viziteze cele 7 minuni ale lumii (Video)

După ce a suferit o căzătură de la 15 metri înălțime în urma unui exercițiu de escaladă, Megan Sullivan a fost lovită de o mașină și, ulterior, diagnosticată cu cancer de piele. Toate aceste lucruri s-au întâmplat într-o singură lună.

Totul a început în parcul Yosemite, unde Megan se antrena intens de 3 ani pentru a putea face escalada pe un traseu considerat deosebit de dificil. Aceasta se afla la 600 de metri altitudine când a suferit o căzatură puternica de 15 metri.

După două săptămâni de la aceste întâmplări, fata a luat o hotărâre curajoasă: a decis să viziteze toate cele 7 minuni ale lumii în doar 13 zile. De asemenea, ea și-a setat un scop nou: să traiască mai mult în prezent.

Megan a avut un moment de revelație. În ciuda tuturor întâmplărilor, supraviețuise. Aceasta a considerat ca doar prin suferință și încercări dificile poate învăța o lecție și că doar prin pierdere poate veni o schimbare benefică.

După cea mai groaznică lună din viața sa, Megan a început sa își regândească toată viața, realizând că singurul lucru care o ținea în loc era ea însăși, mereu găsind scuze precum banii sau timpul insuficient.

Astfel, Megan a hotărât să fie stăpână pe situație. Tânăra a reușit să viziteze 12 țări, să zboare cu avionul de 15 ori, în total străbătând 28,211 de mile și vizitând toate cele 7 minuni ale lumii. Toate acestea în doar 13 zile.

a2

a1

Vezi în acest filmuleț aventura tinerei și felul în care și-a schimbat viața. 

Sursa: stirileprotv.ro