Formula unei relaţii de-o viață: iată pe cine trebuie să găsești, ca să fii cu adevărat fericită!

Persoana cu care inițiezi o relație amoroasă devine prietenul tău. Cel puţin aşa ar trebui să fie. El este persoana în care poţi avea încredere şi alături de care îţi petreci cea mai mare parte a timpului. E sursa principală de susţinere. Toate aceste lucruri nu au nici o tangenţă cu iubirea trupească sau cu alte aspecte periferice ale oricărei relaţii.

Motiv pentru care, în procesul de căutare a persoanei speciale, nu trebuie să ții cont de frumusețea zâmbetului sau de capacitate de a te satisface trupește, dimpotrivă.  Ghidează-te după influența intelectuală, spirituală și morală pe care o are asupra ta.

Găseşte pe cineva, alături de care vei fi o persoană mai bună

Acest lucru nu înseamnă doar să fii fericită lângă persoana iubită. Înseamnă motivaţie. Dacă omul iubit te motivează să ţii cont de ambițiile, visele şi scopurile tale, atunci este cel potrivit.

Găseşte pe cineva, care-ţi va fi cel mai bun „partener spiritual”

Îţi va înţelege reveriile, momentele de inspiraţie sau de vulnerabilitate. Va fi cel care-și va dori să te înveţe anumite lucruri şi va fi întotdeauna gata să-ți asculte sfaturile. Vei fi cu adevărat fericită, doar în momentul în care cel de lângă tine-ți va înțelege oscilațiile stărilor psihologice.

Găseşte pe cineva, care-ţi va înţelege tăcerea

Care dintr-o singură privire îşi dă seama că a greşit sau că te-a ofensat. Persoana, care realizează că e ceva în neregulă cu tine, fără să-i oferi vreo explicaţie. Persoana care îţi face o ceaşcă de cacao şi te îmbrăţişează fără a spune vreun cuvânt nepotrivit.

Găseşte pe cineva, alături de care niciodată nu te vei simţi obosită

Vei petrece alături de acest om 80% din timpul tău. Veţi sta într-un apartament mai mare sau mai mic zile în şir, doar în doi şi veţi înţelege că nu mai aveţi nevoie de nimic altceva. Veţi simţi un dor inexplicabil unul faţă de celălalt, chiar după prima dimineaţă petrecută la distanță. Această legătură afectivă este, cu adevărat, magică.

Găseşte pe cineva, care va fi întotdeauna gata să-ţi ierte greşelile

Atunci când greșești involuntar faţă de el, ţi se pare că deja îşi plănuieşte ,,evadarea” din relaţie, când de fapt te înţelege şi e gata să-ţi ierte orice lucru făcut neintenţionat.

Găseşte pe cineva, care nu se dă bătut

Chiar și când relația voastră ajunge într-un moment deplorabil, iar tu nu mai vezi nici o ieșire din situație, el nu se dă bătut! Continuă lupta, implementând toate strategiile posibile pentru a te ajuta, lucru care, până la urmă, îi și reușește.

Găseşte pe cineva, care te va face să crezi din nou în oameni

Există perioade în viaţă când pierdem ultima picătură de încredere faţă de oameni. În aceste momente de vulnerabilitate, avem nevoie mai mult decât oricând de susţinere sau, ba mai mult decât atât, de un model al unui om corect. Dacă ai norocul să găseşti o astfel de persoană la momentul potrivit – preţuieşte-o.

Găseşte pe cineva, care este absolut direct

El ştie cu siguranţă ce simte şi nu-i este frică să ți-o spună.

Găseşte pe cineva, care vrea ceva adevărat, alături de tine

Viaţa ta. Dragostea ta. Cariera ta. Familia ta. Viitorul tău. El vrea să facă parte din toate aceste componente fundamentale ale vieţii tale. Vrea să fie o parte din tine, pentru că iubirea adevărată poate exista și prospera doar în acest fel.

Găseşte pe cineva care te iubeşte necondiţionat

Mulți oameni cred că partenerul poate fi schimbat pe unul și mai bun. Este o raritate să găsim pe cineva care ne-ar iubi necondiționat și care ar fi, cu adevărat, pasionat de personalitatea noastră.

Sursa :