Fizicienii au demonstrat: gândurile noastre ne determină soarta – 100% adevărat!

Acest articol prezintă o informație utilă, pentru oamenii dispuși să-și schimbe viața cu ajutorul puterii gândului. 

Mulți oameni afirmă că cea mai bună reacție la o problemă este de a mulțumi că ai avut norocul să te confrunți cu ea și să înveți o lecție bună.

Alții, dimpotrivă, susțin că această tehnică este o iluzie și e mai corect să reacționăm într-un mod firesc la nenorociri, prin explorarea negativismului din propria inimă.

Și ghiciți ce? Ambele idei sunt absolut corecte. Fără a hiperboliza, e de menționat că aceste afirmații ca și oricare altele sunt 100% corecte atâta timp cât noi le definim ca fiind corecte.

Savanții fizicieni care studiază lumea cuantică afirmă că ÎNTREAGA LUME ESTE ENERGIE!

Acest fenomen este demonstrat în secolul în care trăim: toate particulele se află peste tot și în același timp. Acest fenomen este numit principiul incertitudinii în mecanica cuantică și cât de paradoxal n-ar suna ideea e că niciun obiect, niciun alt om și niciun postulat universal nu există până nu este perceput de noi prin senzații și prin rațiune.

Noi, oamenii, suntem înzestrați cu capacitatea de a dărui sens lucrurilor, fenomenelor și vieții ca atare. Mai mult de atât, noi suntem capabili să atașăm acestor circumstanțe anume sensul pe care îl vrem noi.

Strategia e simplă: formulăm o idee, credem în ea și o consolidăm prin adevărurile deja existente în natură care au trecut cândva prin spectrul percepțiilor acestei idei incipiente.

Până la urmă totul e un cerc închis ce derivă din forța gândurilor noastre de a ne plasticiza viața prin atitudinea pe care o luăm asupra unui fenomen anume.

Sursa :