Fizicienii au demonstrat că gândurile noastre se materializează și ne determină soarta

Majoritatea din noi, atunci când se confruntă cu o problemă, reacționează prin panică și iritare. Orice situație stresantă ne provoacă un conflict interior. Puțini însă înțeleg că acest moment nu poate fi îmbunătățit prin emoții negative.

Negativismul are proprietatea de a se amplifica. Cu cât mai vulnerabil te manifești, cu atât situația devine mai complicată. 

Fizica cuantică are la bază conceptul că lumea este formată din energie. Această energie se află concomitent peste tot și se supune principiului incertitudinii. 

De multe ori te plângi că nu ai destui bani și de aceea nici nu îi ai. Te compătimești că nu îți găsești de muncă și ca rezultat continui să rămâi șomer. Realitatea e ceea ce gândim. Deci, întotdeauna obții acel rezultat pe care îl aștepți.

Câtiva ani în urmă mi-am lezat grav mâna. Medicii erau pesimiști în legătură cu o potențială însănătoșire a mea. Apoi am citit un articol despre persoanele care și-au revenit după traume grave ca prin “minune”. Atunci chiar am crezut că acest lucru se poate întâmpla și cu mine. Acum am mâna complet sănătoasă.

În trecut credeam că toată viața nu îmi vor ajunge bani. Munceam mai mult, recompensele erau minime. Am decis să îmi imaginez că starea mea financiara s-a îmbunătățit, iar efectul nu s-a lăsat mult așteptat. Acum câștig destul cât să mă simt împlinit.

Prin fiecare alegere făcută în prezent noi ne construim viitorul.

De fiecare dată când te simți în cumpănă, niciodată să nu alegi să răspunzi prin gânduri negative. Ele doar vor face mai greu de suportat întreg procesul meditării asupra problemei.

Viața e neutră și doar emoțiile pe care le proiectezi în exterior o conturează într-un mod anume. Dacă vei alege să fii dominat de pesimism, atunci și lumea îți va părea un loc ostil. Însă dacă o vei percepe într-o manieră pozitivă, atunci te vei simți în siguranță.

Bucură-te de fiecare experiență din viață și atunci vei depăși orice problemă cu ușurință.

Sursa :